Autor Wątek: GP w Poznaniu (16.X)  (Przeczytany 2194 razy)

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
GP w Poznaniu (16.X)
« 17 Paź, 2011, 00:01:24 »
Zorganizowaliśmy sobie małe macanie gutarek (i nie tylko - no homo) w Poznaniu. Było fajnie, mondomg grał cały czas Dream Theater, a nawet trochę przypominał Jamesa LaBrie ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
Odp: GP w Poznaniu (16.X)
« Odpowiedź #1 17 Paź, 2011, 09:17:53 »
Czegoś mie tam na focie brakuje - nie, Michu?. Soon... ;)
Paczki z głów!

Offline shitol

• Gaduła
« Odpowiedź #2 17 Paź, 2011, 09:59:43 »
szkoda że nie wiedziałem bo bym wpadł :P

Offline shitol

• Gaduła
« Odpowiedź #3 17 Paź, 2011, 10:31:03 »
Czegoś mie tam na focie brakuje - nie, Michu?. Soon... ;)
co się odwlecze, to mnie nie wkurwiaj :D

od lewej: Crusher Lothara, PAS Lothara, PAS mój, PRS Lorda, Gibson LP Domina, LTD SC608 Lorda, MMJP7 Monda. na pierwszym planie zabłąkany T.Burton, najlepiej brzmiąca gitara na party :)

w kategorii tight&modern IMO wygrał Crusher wpięty w Kocha,
w kategorii brud&tłuszcz LP z P90 wpięty w Sunna model T,
w kategorii deal roku - PRS Lorda,
w kategorii szwajcarski scyzoryk - MMJP7,
w kategorii otwieranie drzwi - pierwsze miejsce Lothar, drugie Lord
w kategorii zgon po wiśniówce - Domin :D

intensywny i udany weekend to był :D

to bym ograł

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #4 17 Paź, 2011, 12:46:46 »
Ja bym chciał tylko powiedzieć że Mondo robi takie czary ze swojego MM JP7 że normalnie bym chciał tak umieć - grać i obsługiwać jego wiosło. I jeśli on wam kiedyś powie, że mu to nie brzmi, to nie wolno mu wierzyć.

Miło było was zobaczyć. Dziękuję również publicznie Amanicie za pomyślne zdanie mnie do odbioru w sobotę :D

w kategorii zgon po wiśniówce - Domin :D

Ja wam jeszcze pokażę!
Łe tej.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #5 17 Paź, 2011, 14:01:09 »
Ma środek, trochę góry i trochę dołu i nic więcej. Podejrzewam, że na gigach lepiej sobie nie można wyobrazić, bo ona gra takim pasmem jakie jest przewidziane dla gitary i nie wymaga prawie żadnego kręcenia EQ. Owszem, Orange 412 ma dużo więcej basu, Marshall na Greenbackach więcej środka, a rowerem Romet można szybciej jeździć, ale to wcale nie są rzeczy których oczekiwałbym od kolumny gitarowej. Kolumna do gitary ma grać pasmem gitary i dać się modyfikować EQ z wzmaka żeby mieć metal albo dżez, ten H&K to potrafi i tyle. Podejrzewam też, że nie kosztuje 12k złotych baniek, więc tym bardziej mi się podoba.
Łe tej.

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #6 17 Paź, 2011, 14:03:59 »
Żałuję, że pojechałem w niedzielę, bo i tak dzisiaj zaspałem na zajęcia. Na pewno od tego weekendu dużo chętniej będę odwiedzać Kasię - było fajnie i do syta :)

« Ostatnia zmiana: 17 Paź, 2011, 23:54:58 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline shitol

• Gaduła
« Odpowiedź #7 17 Paź, 2011, 18:09:08 »
dom?n lampki w sunnie wymienione??

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #8 17 Paź, 2011, 19:14:37 »
Tak, pieprznęły mi dwa kondensatory i dlatego wcześniej był epic fail z wymianą lamp. Zresztą na zdjęciach nie ma kratek w Sunnie, bo jeszcze nie przykręciłem od serwisu.
Łe tej.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #9 24 Paź, 2011, 17:13:20 »
Dopiero dochodzę do siebie po tej wycieczce ;) Dzięki chłopcy za gościnę, miło było się poznać w końcu. Miasto też mi się spodobało i prawdopodobnie wyląduję tam w przyszłym roku na magisterce albo w jakiejś robocie. Jedyne co mnie dziwi to to, że w Poznaniu wszyscy słyszą Dream Theater zawsze, jak gram :[

Gutaru żadnej złej na salce wtedy nie było, wszystkie miały coś w sobie. Amanita w zasadzie podsumował idealnie moje własne wrażenia: jeśli gitara do współczesnych, "bezkompromisowych" klimatów, to tylko Crusher, choć ciekawym go w wykończeniu z lakierem jak w MM. Lord rozwalił mnie techniką i tłuszczem na LTD, Lothar zagrał świetny koncert z BT, Musza djentmaster po pijaku i na nieswojej gitarze grał lepiej niż ja na trzeźwo, Domin w konfiguracji ze swoimi gratami brzmi strasznie fajnie na żywo, a sąsiadom Amanity zazdroszczę przymusu wysłuchiwania jego chorych klimatów :)

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #10 24 Paź, 2011, 17:34:24 »
Musza djentmaster po pijaku i na nieswojej gitarze grał lepiej niż ja na trzeźwo

I tak powstają forumowe mity ;)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #11 24 Paź, 2011, 23:33:06 »
Zaraz - lekcję historii dżjętów zrobiłeś? Zrobiłeś. To, że potem zachwycaliśmy się Gojirą, to inna rzecz. Musza progmaster, lepiej?

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #12 25 Paź, 2011, 00:34:41 »
Zaraz - lekcję historii dżjętów zrobiłeś? Zrobiłeś. To, że potem zachwycaliśmy się Gojirą, to inna rzecz. Musza progmaster, lepiej?

Nadal nie wiem o co chodzi. Powinno być "drunked Musza guitar noob is playing somethin' on a 7-string Johnmg Petruccimg guitar"