Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Core i7 860 2,8GHzRadeon XFX HD68704GB ramuAsrock Extreme 4Procek trochę już nie pierwszej świeżości no i karta graficzna też nie najmocniejsza. Da się to odczuć w grach
Ależ mnie te słowa ucieszyły! Niniejszym otrzymuję oficjalny certyfikat Czarnego Pasa Allegro, bo za ułamek kwot, które podajesz - mam pudło, które śmiga praktycznie na maxa w najnowszych gierach .
Cytat: wuj Bat w 14 Wrz, 2011, 08:27:08Ależ mnie te słowa ucieszyły! Niniejszym otrzymuję oficjalny certyfikat Czarnego Pasa Allegro, bo za ułamek kwot, które podajesz - mam pudło, które śmiga praktycznie na maxa w najnowszych gierach .Opis + foty!
Jeżeli na tym ci śmiga większość najnowszych gier na max detalach to są dwie opcje:1. Twój monitor ma 5 cali.2. Jesteś miłośnikiem platformówek 2d i gier flashowych.No ewentualnie tuning neonami pozwolił na osiągnięcie takiej wydajności.Ale tak jak pisałeś procek ewidentnie do zamiany.A reszta spokojnie jeszcze wytrzyma kila miesięcy, tygodni, dni...