Autor Wątek: NOWE MELODIE MAŁA ZAPOWIEDŹ DEBIUTANCKIEJ PŁYTY  (Przeczytany 9925 razy)

Offline stasiekmylyludzie

• Użytkownik
Witam zapraszam do odsłuchania naszej nędznej muzyki, powiedzcie co o tym myślicie

http://www.myspace.com/mylyludzie
lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem

Offline Mordimer

• Gaduła
    • PMH
Bardzo dobrze się tego słucha, świetny wokal (choć momentami ciężko zrozumieć tekst). Brzmienie też mi się bardzo podoba, mimo że czasem zbyt mocno szeleści. Generalnie jest czad :]

Co mi się nie podoba to ta reggae wstawka - nie dlatego, że nie lubię reggae czy coś... trochę trąci tanim patentem na wariację w utworze.

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Ojej, jaki ładny Slipknot :P
Ale gada ślicznie.

• Użytkownik
może troszkę youtube zniekształca ale miło mi że się podoba, aranż nie musi się podobać bo niestety my proste ludzie i prosto gramy ale jak oceniacie miks i master??

Offline Musza

• Pr0
Fajne granie, aż trudno uwierzyć, że to ta sama kapela która kiedyś się tutaj zjawiła ;)

Co do mixu, wszystko w porządku, ale bardzo mi się nie podoba środek basu. Drażni trochę w okolicach (obstawiam) 2k.
« Ostatnia zmiana: 19 Kwi, 2011, 22:13:04 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Nie mam pojęcia co śpiewa wokalista, niemniej brzmi to fajnie. Brzmienie jak i riffy też na plus, jak najbardziej.

To reggae faktycznie nieco od czapy, ale powiedzmy.

Ogólnie rzecz biorąc fajne granie.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline headcharge

• Pr0
    • OVKHAOS
Fajne, fajny sound, podobne do slipknota to fakt, no ael zawsze cos do czegos musi byc podobne, ale na boga, pierdo...cie ta wstawke "rege" pasuje jak świni siodło :| Kompletnie niszczy to utwór, robi z niego jakiś żart zamist poważnego kawałka. Jak chcecie wstawić costam od czapy to niech to będzie w klimacie.

Takie moje zdanie, wywalic wstawke i bedzie zajebisty numer! :headbang:

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Fajne granie, aż trudno uwierzyć, że to ta sama kapela która kiedyś się tutaj zjawiła ;)
+3
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Shogun

• Gaduła
Wszystko ładnie i ciężko, ale (dla mnie)niewyraźny wokal do poprawy i wstawka reggae to usunięcia.
Ogólnie na +

Offline sylkis

• Pr0
wpierw sie zesralem na mietowo z wrazenia jak uslyszalem brzmienie i ogolnie styl grania, zajebsite naprawde. ogol zdecydowanie na +
pozniej dostalem gestej sraki jak weszla regowata wstawka, okropna, faktycznie zjebala wszystko ;/ fragment z nia na -, trzeba to naprawic jakos
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

• Użytkownik
Ach dziękuję slicznie za ciepłe słowa(aranż z rege zostanie:)) miks i master Jocke Skog Clawfinger polecam bo robi w cipkę

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
jeśli tą wstawką chcieliście się odciąć od Slipknota to się nie udało ;) pasuje jak pięść do chuja i uważam tak jak koledzy, że kładzie kawałek... który swoją drogą jest naprawdę zajebisty i chuj, że brzmi jak Slipknot - za tamtymi nie przepadam wyjątkowo, a to zajebiście targa moim worem :)
do widzenia.

• Użytkownik
miało targać i targa:) nie sugerowałem się slipknotem bo nie bardzo tą kapele mam osłuchaną dodam tylko że ten numer powstał pod koniec 2005roku. A dopiero teraz go nagraliśmy bo to nasza pierwsza długogrająca albuma będzie i jest miejsce na więcej w końcu. Ja wiem że wy siedmiostrunowcy wolicie jak tylko targa worem i non stop tak ma być ale my człowieki z ML gramy muzykę tylko rockową i w naszych kawałkach różne niespodzianki się pojawią. Na szczęście regge jest tylko w tym:) bo byście całkiem psy powiesili. Wszyscy muzycy ostrej muzy uważają że to regge psuje cały numer a wszyscy słuchacze nie muzycy mówią że im to regee miazgę robi w głowie i jest wyjebane i w cipkę. :) Naprawdę jest mi miło że ogólnie sie podoba bo waszym oczekiwaniom ciężko sprostać:P

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ja wiem że wy siedmiostrunowcy wolicie jak tylko targa worem i non stop tak ma być

Oj, no bo się obrazimy normalnie... Po prostu oczekujemy trochę więcej od dziwnych wstawek niż bycie totalnie z dupy ;)

Offline sylkis

• Pr0
ja tam wcale nie oczekuje, zeby mi nieustannie targalo moszna, a wrecz lubie rozne dziwne zmiany:p wkoncum sie na soadzie w gimnazjum wychowal:D
co nie wmienia faktu, ze ja bym inaczej z ta wstawka kombinowal... Na ironie, z duzym prawdopodobienstwem moglaby troche slipknotowata wlasnie wyjsc :D albo jakos postrockowa/postmetalowa, czy cos:p

no ale i tak ogole in+, na koncercie pewnie zajebiscie bym sie bawil, a i w samochodzie tez pewnie by zajebiscie robilo;)
(\__/)    This is Bunny.

Offline headcharge

• Pr0
    • OVKHAOS
Słuchaj, powiem Ci tak. Wstawki różne dziwne itp. sa fajne i na miejscu, ale wasza gdyby byla w stylu rege ale troche na inna modle, ale u was to brzmi jak byscie po prsot uwycieli kawalek wstawili kawalek rege i spowrotem dokleili rabanke. Kawalek jest na prawde git ale ta wstawka pasuej jak swini siodelko ;/

Zobacz tutaj:

Testures - Transgression

Ciężki kawałek ale wstawka jest gustownie wciśnięta w kawałek :)

Takie moje zdanie :)

Pozdrawiam :)

Offline b3ny666

• Użytkownik
  • Guitars&Gear Collector
    • Tam gdzie gram :)
jak dla mnie całkiem przyjemnie popierdala :) Lans serwerownią sprzętu na początku klipu Jestem Bogiem powoduje mały wkurw i targanie moszną ale z innego powodu :)

Offline Shogun

• Gaduła
Nikt tu nie neguje różnych wstawek, również takich jaka jest u Was, jednak wasza wybitnie psuje cały kawałek, powoduje jedynie że przewijam  te kilkanaście/kilkadziesiąt sekund.

Offline wuj Bat

• Pr0
Dopiero posłuchałem i ciężary są b. dobre, zadziwiająco, wstawka zaś niezła, tylko strasznie grubymi nićmi przyszyta do reszty numeru. Kwestia zrobienia nowych numerów tak, żeby ew. wstawki były ciągłością, a nie zakrętem 270o.
Paczki z głów!

• Użytkownik
Pany jak by cały kawałek był doskonały to na litość lucyfera o czym byście napisali:P a do kolegi "b3ny666" to nie lans tylko sprzęt ze studio, jak widzisz teledysk jest tylko z nagrań w studio lat temu 5 prawie nie było więcej tylko kilka ujęć ale zawsze coś. Jest klip jest, lepszy taki niż żaden. prawie 8tyś odsłon na youtube i nikomu sprzęt nie przeszkadzał:)
« Ostatnia zmiana: 22 Kwi, 2011, 20:28:44 wysłana przez stasiekmylyludzie »

Offline sylkis

• Pr0
bysmy sie jarali caloscia a tak to jaramy sie caloscia minus wstawka ;)
(\__/)    This is Bunny.

• Użytkownik
Co sądzicie o miksie i masterze pies jebał to regge:)??
brzmienie tej mojej pedalskiej siedmiorki jak wam się podoba??

Offline Shogun

• Gaduła
Co sądzicie o miksie i masterze pies jebał to regge:)??
brzmienie tej mojej pedalskiej siedmiorki jak wam się podoba??
Bez rege? Wszystko świetnie a brzmienie jak dla mnie zajebiste ;D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Popisuję się pod opinią Shoguna, gitary młócą niemiłosiernie, tak jak być powinno, nie bzyczą jakby były nagrywane jakimś ENGLem.

Offline sylkis

• Pr0
wpierw sie zesralem na mietowo z wrazenia jak uslyszalem brzmienie i ogolnie styl grania, zajebsite naprawde.
(\__/)    This is Bunny.