Autor Wątek: Jaka stacja dokująca do iPODa?  (Przeczytany 2379 razy)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
Jaka stacja dokująca do iPODa?
« 12 Gru, 2010, 22:42:25 »
Interesuje mnie bardzo jakaś fajna stacja dokująca do iPODa z głośnikami. Powiedzmy do 4-5 stówek. Wiadomo że cudów nie będzie ale fajnie by było gdyby to jakoś gadało. ma ktoś jakieś doświadczenia z takimi sprzętami?
No pain No gain !

Offline Maciek

• Pr0
Ja mam Pure Fi Anytime logitecha - w tej cenie chyba lepszej nie znajdziesz. Ja jeszcze nie znalazłem powodów do narzekań

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
a jak to gra? głośne jest?
No pain No gain !

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Mój brat ma Logitecha Pure Fi Anywhere 2 i gra to bardzo fajnie. Jak głośno nie wiem,  nie testowaliśmy głośności, bo służy to głównie do puszczania kołysanek dla jego córki :D
No i można tanio dostać.
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
W sumie fajne, ale nie kumam jednego. Ma to współpracować z iPODem touch zdaję się 2g albo 3g i w manualu do tych logitechów jest napisane że potrzeba jakiejś "tray" która jest dołączona do iPODa. To jest jakaś przejściówka którą się powinno mieć czy ładowarka ipodowa? da się to kupić oddzielnie gdzieś?

No i najfajniej by było gdyby te stacje dokujące odrazu były kompatybilne z iPODem touch 2g.
No pain No gain !

Offline Maciek

• Pr0
Ja mam Nano 4 o chodzi ładnie/ nie trzeba zadnych przejciowek a i tak jakies dodawali w zestawie