Autor Wątek: Smutna historia...  (Przeczytany 5786 razy)

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Smutna historia...
« 13 Lut, 2007, 18:11:47 »

Hmmm... SZATAN!  :twisted:

Offline el-biczel

• Pr0
  • Zawsze chciałem neutrinem być...
Smutna historia...
« Odpowiedź #1 13 Lut, 2007, 20:39:57 »
o kurwa  :lol:

ale brednie  :lol:  ale jaja  :lol: "chrzescijanie nie wierza w szatana"  :lol:  :lol:  :lol:

:twisted:  :twisted:  :twisted: kiedys u mnie w szkole widziałem to czasopismo... czad   :twisted:

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Smutna historia...
« Odpowiedź #2 13 Lut, 2007, 23:33:11 »

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Smutna historia...
« Odpowiedź #5 03 Mar, 2007, 14:12:19 »
Cytat: "nikt"
http://www.echostar.pl/~magiel/historyjka_2.jpg

Cytat: "Sinner"
http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/giertych.jpg

hehehe, dobre  :lol:
nie wiem czy ktoś tutaj na forum grał w gry z serii doom, ale to jest zajebiste:

Yony

• Gość
Smutna historia...
« Odpowiedź #6 03 Mar, 2007, 14:24:29 »
Jak chodzi o Kaczyńskich to absolutnym faworytem jest:

A to dla odprężenia :)

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Smutna historia...
« Odpowiedź #7 03 Mar, 2007, 19:02:43 »
Cytat: "Yony"
Jak chodzi o Kaczyńskich to absolutnym faworytem jest:

hmmmm... to jest raczej straszne :lol:

co do naszych ukochanych krzatów to ciekawą lekturą jest jeden z postów na onecie:
Cytat: "ktośtam kiedyśtam @ onet.pl"
UWAGA oto osiągnięcia braci Kaczyńskich
Osiągnięcia Rządu braci Kaczyńskich
Koalicja z ostro krytykowanymi przez Pis przed wyborami LPR i Samoobroną-nagła zmiana światopoglądu!
Tanie Państwo
1. zatwierdzenie emerytur górniczych - dodatkowe 2.5 mlrd zł z budżetu
2. wzrost wydatków na kancelarię premiera o 160mln zł i na kancelarię prezydenta o 100mln zł
3. utworzenie 15nowych agencji o dziwnych nazwach jak Agencja do Spraw Energii Słonecznej-to nic,że nie mamy baterii słonecznych oraz zatrudnienie dodatkowych 7000 nowych urzędników(przed wyborami Pis zapowiadał redukcję)-
4. Zwiększenie kancelarii prezydenta o kolejne 13mln zł-Gazeta Wyborcza, Dziennik, Fakt
5.Grudzień 2006 zatwierdzenie budżetu - 40mln zł na Świątynię Opatrzności-wszystkie media
6.Raport Posłanki Szynczyszyn-5 mlrd zł rocznie na kościół zatwierdzony przez Pis-onet.pl,wp.pl,inne
7.65 lotów Prezydenta samolotem do Sopotu(więcej niż Kwaśniewski wylatał rocznie)-wszystkie media
8.Zamiast zapowiadanej sprzedaży ośrodków wypoczynkowych MSWiA ich remont  
9.300mln zł na interwencyjny skup Żywca(w porównaniu do 8mln na onkologię)- 10.Przyznanie przez ministra Giertycha nagród od 3 do 12tys zł urzędnikom MEN(nawet tym ,którzy pracowali od 2tyg.)za wybitne osiągnięcia
11.Minister Kalata 11tys. Zł na prywatną stylistkę
12.Posłowie Pis pobieraja od roku wynagrodzenie za pracę w nieistniejącej Komisji 13.Dodatkowe 10mln zł na niezwykle przydatny IPN
Pomysły Rządu
1.Ocena z religii liczy się do średniej-LPR
2.Amnestia maturalna i kompletna destabilizacja matur- LPR
3.Kobiety powinny pracować w kopalniach-Samoobrona
Gospodarka
1.Kandydatura Marcinkiewicza na prezesa PKO BP-mimo,iż nie posiada on żadnych kwalifikacji i nie spędził ani jednego dnia pracując w Banku
2.Kandydatura Skrzypka na prezesa NBP-2 kursy zarządzania-podczas konkursu wyszły na jaw elementarne braki wiedzy
Obydwaj panowie nie posiadają żadnego doświadczenia,umiejętności oraz minimalnych kwalifikacji!
3.Dymisja szanowanego w świecie i b. dobrego fachowca Radosława Sikorskiego z funkcji Ministra Obrony i zastąpinienie go panem Szczygło,który nie zna angielskiego ani żadnego innego języka i się po prostu na rzemiośle w ogóle nie zna(Sikorki władał 2językami i miał  doświadczenie, był także senatorem i uczestniczył w pracach komisji w Brukselii-UE,NATO)
4.Pięciokrotna zmiana na stanowisku ministra Finansów-precedens na skalę światową
5.Dymisja kilku ministrów w tym Pana Dorna-bez podania przyczyn i jakichkolwiek konkretnych powodów.

POLITYKA ZAGRANICZNA
Blokada eksportu polskiego mięsa do Rosji i Ukrainy(straty 2mlrd zł rocznie)
Brak przedstawicieli Polski na szczycie Bezpieczeństwa-Monachium 2007,
Coraz większa izolacja Polski na arenie międzynarodowej-prof.Brzeziński-doradzca byłego prezydenta USA Cartera, prof.Bartoszewski-były wieloletni Minister Spraw Zagranicznych,prof.Geremek
Krytyka Gospodarki i Finansów Państwa przez Business Center ClubCentrum im. Adama Smitha,Polską Radę Przedsiębiorczości i Komisję Europejską

Acha ostatnio pomysł wzmocnienia Sejmu za 10mln zł,podgrzewany chodnik przed pałacem prezydenckim,przyznanie ochrony Boru 10 posłom Pis oraz wzmocnienie ochrony Prezydenta i Premiera.-Wszystko to w niecałe 14miesięcy
Pytanie:1Gdzie jest tanie państwo?Gdzie są cięcia i redukcje?Gdzie oszczędności?Gdzie koniec z kolesiostwem?Gdzie porządek?Kiedy cokolwiek się zmieni?

AFERY:
1Afera Paliwowa
2.seks afera
3.Afera LPR-faszyści

Media Braci Kaczyńskich i Rządu-tylko one mówią prawdę-reszta kłamie
Radio Maryja,Telewizja Trwam,Prałat Jankowski

Główne zadania Rządu:
Tropienie szpiegów,przeglądanie teczek, zakładanie podsłuchów-Macierewicz, odbieranie emerytury Jaruzelskiemu, budowa Świątyni Opatrzności, cenzura mediów, pokazanie Niemcom i Rosji, kto tu rządzi-izolacja Polski i miliardowe straty w handlu, centralizacja władzy i centralne zarządzanie, skup świń, postawienie się Unii-deficyt Handlowy,wzrost pozycji kleru, nakłady na kościół, całkowity zakaz aborcji-kara wieloletniego więzienia dla kobiet dopuszczających się aborcji,konfiskowanie świerszczyków z kiosków

Nasz Premier/Prezydent jest:
a) bardzo dobrze postrzegany i odbierany za granicą
b) szanowany w mediach na całym świecie
c) ceniony w kraju za swoją fachowość
d) zna języki obce,jest kulturalny i elokwentny
e) nie popełnia poważnych gaf co 2dni
f) jest często zapraszany na konferencje w Europie i na świecie
g) jest wysoki i przystojny
h) nie trwoni publicznych pieniędzy
i) dobrze wyraża się o opozycji
j) został wybrany miażdżącą różnicą głosów

Nasz Rząd jest taki fajny ,a IV RP jest krajem miodem i mlekiem płynącym dlatego:
1)2 mln młodych ludzi wyjeżdża z co roku z Polski
2)zwiększył się deficyt handlowy
3)zwiększyła się dziura budżetowa
4)oprócz Radia Maryja i TV Trwam krytykują naszą gospodarkę i państwo wszyscy dookoła
5)rząd jest nielubiany i wyśmiewany za granicą

Skutkiem zmian(średnio raz na tydzień)w rządzie,brak jakiejkolwiek strategii gospodarczej doprowadził do największej od 7 lat fali strajków-lekarze,górnicy,nauczyciele,policjan  ci,rolnicy,robotnicy,służby mundurowe, pielęgniarki.
Negatywna ocena Rządu przez związki zawodowe m.in. OPZZ, Solidarność, Sierpień 80

Gospodarka
Najgorszy od 18 lat budżet, znaczny wzrost wydatków i przekroczenie dopuszczalnego przez UE deficytu budżetowego, krytyka poczynań gospodarczych przez Europejski Bank Rozwoju-pierwszy raz w historii! Otwarta krytyka finansów państwa i katastrofalną strategię ekonomiczną Rządu przez Międzynarodowy Fundusz Walutowy i Bank Światowy-Financial Times, The Economist,  
Zadłużenie państwa jest 6krotnie wyższe niż w 1970r-BBC News, Der Spiegel, Die Welt
Zwiększenie podatku VAT- m.in. na materiały budowlane, zabawki, leki. Podniesienie Citu, podatków pośrednich, ceł i akcyzy od 8 do 22%.Dodatkowy podatek od nowo zakupionych mieszkań i wprowadzanie 4 nowych podatków. Zlikwidowanie wszystkich ulg m.in. ulgi remontowej i mieszkaniowej(kasa mieszkaniowa)

Oświata

Centralizacja władzy, centralne rozporządzanie środkami-również z UE(jak za komuny),pomysł likwidacji kuratoriów oświaty i zwiększenie godzin pracy nauczycieli do 20h. Zwiększenie liczby wf-u i religii -w niektórych placówkach nawet 2i3h religii w, tyg.! Co za tym idzie zwiększenie kosztów, które Rząd przerzucił w pełni na samorządy-skutki: zamykanie szkół i brak pieniędzy na remonty szkół oraz lekcje dodatkowe. Podział klasy nad grupy dopiero wtedy, kiedy klasa liczy więcej niż 26osób(za SLD było to 24),niemożność stworzenia klasy, jeśli liczy ona mniej niż 26osób(znacznie łagodniejsze przepisy za poprzednich rządów)skutkiem są klasy liczące 26-31 uczniów i więcej.Wydłużenie ścieżki awansu zawodowego oraz podniesienie wymagań,
Pomysł całkowitej likwidacji Karty Nauczyciela i możliwość zwolnienia z pracy w trybie natychmiastowym.
Chcesz być w Pisie nie musisz być wykształcony, posiadać jakichkolwiek umiejętności i kwalifikacji, nie mówiąc o doświadczeniu -masz być mierny, bierny ale wierny i ślepo posłuszny Kaczkom-przekonał się o tym Dorn.

nie jestem w stanie zweryfikować poprawności tych informacji, ale nawet jeśli 50% z tego to prawda, to nic tylko gratulować... :( btw. nieźle pasuje do tematu...

edit: nie, nie jestem obrzydliwym lewicowym komunistą  :P

Offline el-biczel

• Pr0
  • Zawsze chciałem neutrinem być...
Smutna historia...
« Odpowiedź #8 04 Mar, 2007, 12:35:45 »
co do kaczyńskich to i tak to jest najlepsze:

ale ten Rammstein tez jest mocny  :lol:

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!