To nie tak ze mam klopoty z selektywnoscia, bo Uber to bardzo selektywny wzmak, ale ma lekko gruzowate mesowe brzmienie(w koncu troche z DR jest spokrewniony), ktore jest bardziej bulkowate niz w takim chociazby 5150. IMHO to brzmienie jest duzo fajniejsze niz w Dr do gestszego grania i do ciezkich PM akordow, ale przy czyms szybkim szukam czegos co leciutko zmieni charakter, zeby bylo ciut szybciej(cos jak brzmienie z "This Godless endeavor" Nevermore'a czyli dpodopalane mesy i kranki przez TS-y, tam to slychac wyraznie)
Tak jak mowie, Ts spisuje sie niezle, ale po tych opisach mam ochote sprobowac czegos jeszcze. W tym RTO zastanawia mnie tylko co znaczy ze brzmi "grubo" bo ten przymiotnik, jezeli rozumiem go tak samo jak Ty - srednio mi siedzi.
Ciekaw jestem bardzo tez tego AC i BB, no ale pewnie nie obejdzie sie bez kupienia i potestowania. najbardziej boli to ze te kostki sporo kosztuja...Tsy jednak sa tansze. No ale czego sie nie robi dla dobrego jeszcze lepszego dzwieku
![:) :)](http://forum.sevenstring.pl/Smileys/classic/xsmile.png.pagespeed.ic.ICDqTm0Iw2.png)