Yo,
może ktoś z was będzie wstanie mi pomóc. Nigdy nie miałem takiego przypadku, mianowicie...
Przy logowaniu się do banku pocztowy24 z komputera stacjonarnego wszystko jest ok, natomiast przy logowaniu się z laptopa (laptop ma może miesiąc, nowy oryginalny system w7).
Wszystko działa, natomiast przy logowaniu do banku, komp jak by się loguje, ale na pierwszym planie jest półprzeźroczysty obraz i koło ładowania się strony - na środku ekranu - standard przy logowaniu się na jakiekolwiek konto. I tak kręci się 5 minut i nic się nie dzieje. Czasem wyskakuje info, mówiące o tym, że jak bym był już zalogowany w inne j sesji, co jest bzdurą. Zainstalowałem javę oraz adobe flasha i gów... Żeby było śmiesznie, gdy loguję się do innego banku wszystko gra...
Chrome, firefox, opera, internet explorer... w każdej to samo... Czy to jakiś problem z ustawieniami szyfrowania strony podczas logowania czy jak?
Stawiam browara za pomoc. Nie jest to mój laptop, a starszych, obiecałem im pomóc ale jestem bezsilny a chciałbym oddać laptopa aby mogli z niego korzystać...
Ktoś coś?
P.S. Żeby było jeszcze śmieszniej, to pierwsza próba logowania i zonk miała miejsce około tygodnia temu, parę dni potem zadziałało a dzisiaj znowu dupa...