Witam,
jakiś czas temu nagrałem na PAS'ie DI pewnego znanego utworu, z myślą by ktoś to dobrze zeampował i pokazał jak ta gitara brzmi, niestety... okazało się, że FastTrack zebrał dużo śmieci (podkład kawałka!) do sygnału z gitary co mocno odbiło się na selektywności tego co słychać. Najpierw miało to reklamować wiosło, teraz, sam nie wiem, chyba tego nie robi... wiosło brzmi zdecydowanie lepiej w realu niż w tej nagrywce. Mimo to, kolega Sinquestsound który zreampował ślady na wzmacniaczach Bugera 333 oraz Bugera 6262 na kolumnie Harley Benton 212 Vintage, przygotował mix (konkretnie na 6262), ja również przygotowałem mix na obu wzmakach, czy to się nadaje by puścić jako reklamę? Czy to się w ogóle do czegokolwiek nadaje? Który mix najlepiej brzmi? Kurde, to wiosło ma więcej jaj i jest zdecydowanie bardziej selektywne
Wlacz osadzony player soundcloud
Oprócz tego zamieszczam linka do projektu, może ktoś da radę więcej z tego wycisnąć?
http://www.sendspace.com/file/breezoChciałbym też podziękować SinQuestSound za reamp ścieżek i włożoną pracę.
Pozdrawiam!