Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
jasne siuśki
Bandit^ale jak to są te jasne siuśki, które zwiecie piwem to podziękuję
Oj mati coś kiepskawo z orientacją (hehehe.gmoch)
( Obraz usunięty.) Może i dość drogie, ale to nie jest whisky, tylko boskie nasienie. Prawie wcale nie czuć, jak wchodzi, przepyszny aromat, no niebo w gębie generalnie, kocham tą karmelową nutkę. Naprawdę warto od czasu sobie coś takiego dla smaku wypić, by odpocząć od tych wszystkich tanich winiaczy.
Ode mnie - Łomża Export Miodowe - czuć że jest na miodzie, a nie kosztuje 2x tyle co inne podobne. Przyjemne, w sam raz dla zapoznania się czy komuś pasuje taki trunek, a nie chce potem psioczyć że wydał nie wiadomo ile a było paskudne Oczywiście potem lepiej szukać jakiś bardziej-pro-lokalnych, ale na wstępie jak najbardziej może być ( Obraz usunięty.)
Rozkurwiło mi kubki smakowe:( Obraz usunięty.)
Cytat: Semedi w 06 Gru, 2012, 14:52:57Rozkurwiło mi kubki smakowe:( Obraz usunięty.)łożesz Ty, lecę do sklepa to sprawdzić!
ja od dłuższego czasu robie na smalcu bez żadnych dodatków, pod koniec na talerzu tylko świeżo zmielony pieprz