Gdyby mnie nie interesowalo to bym nie wchodzil na ten temat mistrzu dedukcji. Myslałem, ze przeczytam to tutaj, na forum, ktore jest duża skarbnicą wiedzy i wystarczy umiec uzywac wyszukiwarki, zeby znalesc to czego sie szuka, ale nie, lepiej ciekawe testy zamieszczać na innym forum po to.. wlasnie po co? for money?
Ja mówie stop propagowaniu innych portali, niedlugo sie zrobi forumo incepcja. Forum reklamuje forum na forum, a zeby przeczytac test trzeba przez forum tamtego forum na tamto forum wejsc, ale przynajmniej bez zakladania konta !
Paranoja.
Mistrzu ciętej riposty, znalazłem temat z fajnymi impulsami na UM:
http://www.ultimatemetal.com/forum/practice-room/830329-impulses-vs-real-thing-can-you-guess.html, rozumiem że nie skorzystasz bo jak kto żeby je dostać muszę włazić na UM, a żeby napisać coś o nich zakładać konto dodatkowo
Jestem właścicielem brickwall.pl i zarazem administratorem (czuje sie tam - niestety tak niestety, jakbym prowadził prywatnego bloga, a szkoda bo nie taka była idea kiedy je zakładałem), na brickwall.pl czuje się dobrze i nie zamierzam z niego rezygnować, szanuje i inne fora takie jak SS, i chyba wszystkim chodzi o to samo (przynajmniej tak mi się wydaje) dzielenie się wiedzą - zwłaszcza jak ktoś ma coś sensownego do napisania w temacie. temat założyłem wskazałem ci miejsce. Dlatego pisze raz jeszcze nie chcesz nie zaglądaj ! Kończę OT - bo nie mam na to czasu !
Pozdrawiam,
Posty połączone: 10 Wrz, 2012, 11:54:43
I trochę też mam odczucia jak deathtom, teraz będziesz wrzucać tu linka z każdym nowym tematem na twoim forum?
Dobra przekonaliście mnie, nie to że strzelam focha - ale macie wiele racji, dlatego obiecuję "nie zaśmiecać" już SS kolejnymi linkami do testów na brickwall, myslę że ktoś dla kogo nie będzie to wielki problem po prostu je tam znajdzie.
pozdrawiam,