Witam,
Planuję małą przeprowadzkę od września - moja dziewczyna rozpoczyna studia we Wrocławiu. Postanowiłem więc że dobrze by by było podążyć za wybranką
.
Może ktoś z was w waszych firmach/przedsiębiorstwach/miejscach pracy poszukuje dobrego, kreatywnego, młodego pracownika o dosyć dużych doświadczeniach zawodowych
oraz niespożytej energii do pracy ?!
Być może słyszeliście o jakiś wolnych wakatach w konkretnej firmie?
Aktualnie pracuje już 2 rok jako instruktor w Jednostce Wojskowej, wcześniej 3 lata jako technik administracji w Straży Granicznej, jeszcze wcześniej zaliczyłem 0,5 roku w firmie jako realizator dźwięku (a prędzej pomocnik "techniczny" czyli gość od czarnej roboty
).
Pracuje od momentu ukończenia szkoły, szczęśliwie obroniłem licencjat z Zarządzania Przedsiębiorstwem, kończę magisterke z Zarządzania Organizacjami Turystycznymi i Hotelarstwem, kończę także studia podyplomowe Z BHP
(egzamin w lipcu).
Wiem że hardkorowo wychodzić z taką "ofertą" na forum gitarowym, ale nie raz przekonałem się że społeczność tutaj żyjąca bardzo lubi pomagać, a mnie w przypadku nowego miasta, takowa pomoc jak znalezienie pracy będzie naprawdę potężnym bodźcem na dobry start. Zresztą możliwości, nowych rozwiązań trzeba szukać wszędzie
)