Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Lothar w 07 Mar, 2011, 11:19:56jakoś mi te wiosła niepasują ;/ Wyglądają jak zabawki.Bo zamówiłeś RANa
jakoś mi te wiosła niepasują ;/ Wyglądają jak zabawki.
Cytat: wujo Batman w 07 Mar, 2011, 11:46:01Cytat: Lothar w 07 Mar, 2011, 11:19:56jakoś mi te wiosła niepasują ;/ Wyglądają jak zabawki.Bo zamówiłeś RANa u jelly, bro? ( Obraz usunięty.)
Blackjack juz może nie, ale omen i damien to dramat ;/ to już ładniejsze dla mnie SC208.
http://www.thomann.de/pl/schecter_c_8_blackjack_atx_abs.htmJesus, nie zdążyłem Ci powiedzieć, że to jednak Schectery są lanserskie teraz.
( Obraz usunięty.)
to tylko kwestia psychiki, musisz się mentalnie nastawić, że gruby gryf nie równa się niewygodny
Cytat: oz w 07 Mar, 2011, 20:02:03to tylko kwestia psychiki, musisz się mentalnie nastawić, że gruby gryf nie równa się niewygodny Też prawda. Mam kołasa w barytonie, ale jakoś dobrze leży... To samo, kiedy ostatnio macałem siódemkę Szektera kolegi: grube, ale wygodne! Gruby gryf powoduje, że gita znacznie potężniej gada.
Pewnie muli. Toć mahoń i gruby gryf.
Lewą? Optymizm widzę trzyma