Ja totalnie nie kojarze tych zasilaczy
Fajne sa, maja wydajne sekcje (bedzie nimi mozna zasilac pradozerne efekty TC Electronic), ale beda drogie: 220-240 EUR - z ust samego szefa.
A ja Goldei też nie widziałem.
Ladnie sie swiecily, to je cyknalem, ale nic o nich nie wiem
może wcielcie Sikora do redakcji na stanowisko fotoreportera? bo foty bardzo zajebiste
Kolega Sikor jezd zdałym wzbółbradzownigiem redagzji Jak widać Ale mam nadzieję Wybielacz że nie chciałeś w ten sposób powiedzieć że foty Harva gorsze hm?
Zdałym to moze duzo powiedziane, ale moje foty z Musikmesse 2009 ukazaly sie na tym portalu wlasnie
Dobre foty, Sikor; dzięki. A jak wrażenia z ogrywania?
Zadne
2 dni to jak dla mnie za malo czasu, zeby sie czegos dotknac tak na serio.
Ja tam ide saie zawzse rozejrzec za czyms nowym, ewentualnie przyslucham sie chwile jak ktos cos testuje. Ale w tym halasie to i tak o kant potluc.
Skupiam sie zatem na fotkach
Slyszalem na przyklad demo nowego Engla Gig Master 15. Calkiem przyjemny i do tego cena calkiem do rzeczy. Pierwszy sklep ma head w ofercie: 469 EUR.
Sikor grałeś może na tych DV Mark? Bo my je wyczailiśmy pod sam koniec ostatniego dnia i już nie było opcji za bardzo.
Ogrywac nie ogrywalem, ale przysluchiwalem sie jak koles wszystkie 3 po kolei krotko demonstrowal. IMO bardzo ok, wrazenie zostawily na mnie niezle, ale nic konkretnego nie powiem. To trzeba by ograc gdzies w spokoju samemu.
Nie mialem wczesniej pojecia, ze takie wzmaki w ogole istnieja. Jestem ciekaw cen, chyba bede musial grzebnac w sieci