Autor Wątek: defLower na stronie MG  (Przeczytany 5083 razy)

Offline Budzan

• Pr0
Odp: defLower na stronie MG
« Odpowiedź #25 08 Wrz, 2009, 09:01:04 »
a sekaku nie ma :(
Nie ma, ale czytałem dzisiaj w nowym numerze pewnego magazynu wywiad z Tobą i Wojtkiem :P

dopiero w tym? :P miało być w maju :D

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #26 08 Wrz, 2009, 10:04:57 »
Gratulacje! Kiedy ujrzymy Cię z białym stratolkiem na stronie Mayoneza?

Mam dziwne podejrzenie, że wcale ;) bo to produkt Flame, chyba, że zajmą się osobno tą marką.
Za to z pewnością zobaczycie tutaj - czy chcecie, czy nie, he he ;)

no własnie to jest chujnia co. U nas kurwa normalnie ludzie od filmów i robienia raportów  są zaangażowani. Cały jeden raport z nagrywania gitar pójdzie. 2 flejmy customowe + nagrywamy z Kuba Mańkowskim (raport z voc behemotha-evangelion)(który sam używa flejmów więc sie co najmniej z 5 ich wioseł przewinie) a kurwa się odcięli. A cała masę paparuchów swego czasu na stronie zamieszczali że pierdneli w ich stockowe wiosła.
Jestem ciekaw czy będe mógł przed studiem wyregulować u nich wiosła czy powiedzą że to nie ich ; D

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #27 08 Wrz, 2009, 12:00:07 »
inna sprawa ze przeciez ledwo co wypuscili  Flame'a Solver Dragon, zaczęli promocje i chuj? Do dupy, bo telle mieli fajne :/
B ( o ) ( o ) B S

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #28 08 Wrz, 2009, 13:24:57 »
I mają ;) Fajowe 2 wiszą w siedzibie, szczególnie ten tele i signum relic fajnie się prezentują.
Może ktoś medialnie temat Flame pociągnie, pewnie wyznacznikiem jest zysk operacyjny netto i tyle.

Loki - co Was tak wzięło? Myślicie, że to załatwi sprzedanie nakładu? ;)
Paczki z głów!