Pierwsze chwile mego nowego wiosła:
Ingredients:Pkorpus: mahoń (profilowany)
drewno gryfu: mahoń (3-częściowy)
podstrunnica: heban
menzura: 25,5"
gryf: bolt-on
produkcja: Made in Japan
pikapzz: jeden humbucker EMG 707 przy moście
mostek: JT390-7 Adjustable Bridge, string through body
pokrętła: jedno volume
klucze: Die-Cast tuners
Wygląd:Gitara jest niczym malowana, z obrazu ściągnięta, chyba Bóg ją projektował, żadnych zbędnych fajerwerków, cała czarna, lakier High Gloss, podstrunnica z hebanu, co prawda na poczatku brak mi bylo markerów, ale teraz jestem zdania, że są one zbędne, no i ten odwrócony headstock, genious
do tego ładny korpus profilowany; rasowy killer z niej
Brzmienie:Kur*aa gitara zabijaa. Po prostu taki konkret jakiego jeszcze w łapie nie miałem. Na pokładzie jeden humbucker EMG 707, który jest niczym James Bond. Zabija pierwszy. Moim zdaniem gitara jest dosyć wszechstronna:D Niezły clean mi się udało na niej uzyskać, może nie szklanka, ale naprawdę git. Ale ja gram metal i dla mnie się przester liczy
Wykonanie:Gitara wykonana w Japonii, any questions? Ideał
Wygoda:Gryf jest mega wygodny. Po prostu miażdżący. Moim zdaniem nawet wygodniejszy od Ibanezów. takie delikatnie mocniej wypukłe thin U. Cudowne
Ogólne wrażenie:Idealna gitara. Od dawna na nią polowałem i mając ją, jestem cholernie zadowolony. Gitara ma wszystko czego potrzebuję, przy tym gra oraz wygląda świetnie, no i jest taka jaką chciałem. Polecam każdemu gitarę bo jest świetna
Pozdrawiam. SS.pl rządzi
15. Użytkownik nie ma obowiązku wypełniać pola lokalizacja, ale jeśli to robi, dane powinny pokrywać się ze stanem faktycznym.