Autor Wątek: Poszukiwany lutnik z wawy  (Przeczytany 1030 razy)

Offline Qrczak

• Prawie użytkownik
Poszukiwany lutnik z wawy
« 10 Maj, 2009, 17:39:28 »
Witam witam.

Mam pytanie do mieszkańców stolicy. Bo dawien dawno temu jak musiałem wyregulować gitarkę, to zostawiałem ją Łysemu, pracującemu u Hołdysa. Potem człowiek sam się bawił w ustawianie, ale ostatnio coś z czasem kiepsko a mam całą gite o wyregulowania i nie chce mi się z tym bawić w domu. Możecie dać namiary na kogoś godnego zaufania a przy tym nie straszącego cenami? Z góry wielkie dzięki za info.

Pozdro.

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg

Offline Qrczak

• Prawie użytkownik
Odp: Poszukiwany lutnik z wawy
« Odpowiedź #2 10 Maj, 2009, 20:40:35 »
Thx Sinner za linka, szczerze powiem, jakaś ciemna masa ze mnie, że w giełdzie nie szukałem.

Ale tam są tylko 3 osoby z wawy, z czego 2 to nawet pod wawą. A nie ma w którymś sklepie takiego majstra, co to oprócz handlowania, zajmuje się regulacją i ustawianiem gitar? Żebym mógł podrzucić wiosło jak będe do roboty jechał, i odebrać jak będe wracał, bądź jechał dnia następnego? Bo nie widzi mi się śmigać do raszyna czy WPR :/

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Odp: Poszukiwany lutnik z wawy
« Odpowiedź #3 10 Maj, 2009, 20:53:36 »
Zorro poleca Mulata, Yony pewnie też, bo obaj robią u nich wiosła. Mulata i resztę techów z Wawy znam z opowieści, wiem, że to doświadczony człowiek i co chyba najlepiej świadczy o jego zdolnościach to to, że robotą jest zajebany po łokcie. Ale niech się Arturek i Jony wypowiedzą, bo ja go jeszcze nie znam.

Co do tego linka w giełdzie, to być może administracja rozważy zmianę nazwy podforum z "giełda" na "ogłoszenia"? ;)