Więc tak... zaczeło się od tego
http://forum.sevenstring.pl/recenzje-sprzetu/esp-ec-256-avb/msg446941/#newA skończyło się na tym
No co tu mam pisać...kupiłem w PMT w Bristolu bo spodobał mi sie kolor
Potem wziąłem do łapy i nie mogłem się oprzeć chęci przepierdolenia częsci ostatniej wypłaty heheheh
Co do gitarki - ot jaki LP każdy widzi - mahoń 22 progi 24,75 menzura, fajny szybki gryf itd ALE:
Pickupy mają dosyć wysoki output ale bez przesady, o wiele bardziej leży w nieco lżejszych klimatach niż razorback + coiltap jest bardzo użyteczny. I generalnie nie ma sensu tutaj zmieniać pickupów na inne bo akutalne robią robote
Gitarka niby China ale JEDEN JEDYNY babol to krzywo namalowane markery na krawędzi podstrunnicy, reszta jest po prostu PERFECT zwłaszcza progi - nie sa po chamsku zeszlifowane, ale widać, że ktoś poświęcił im nieco więcej czasu. Lakier tak samo - lustro a nie fale dunaju - naprawde byłem w ciężkim szoku bo nie ma - po prostu nie ma do czego się przypierdolić. Porównując do razorbacka to Dean bardziej wygląda na budżetowca niż to LTD, a niby to Korea i pólka nieco wyżej niż gitara za 1500
Czy jestem zadowolony ? Bardzo