Autor Wątek: kompensator  (Przeczytany 1587 razy)

Offline gil55

• Nowy użytkownik
kompensator
« 11 Paź, 2018, 18:17:28 »
Witam. Niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia i planuję wybrać się w najbliższym czasie na konkretne zakupy, przy okazji wstąpić do jakiegoś sklepu, w którym znajdę kompensatory, ponieważ mąż chce sobie kupić. znalazłam kompensatory wiele osób poleca ten sklep z czystym sumieniem.
« Ostatnia zmiana: 23 Paź, 2018, 21:49:58 wysłana przez gil55 »

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Odp: kompensator
« Odpowiedź #1 11 Paź, 2018, 20:12:25 »
Kompensatory logiczne to tylko na Sławkowskiej. Od lat jest tam sklep specjalizujący się w Kompensatorach i robią naprawdę dobrą robotę. Mąż napewno będzie zadowolony z podstawowego modelu P500, ale gdy czerwony jest na czarnym, to piramida nie chowa łuku. Ptak mimośród i patyki takowąż. Wiec gdy jest na podstawie kwadratu pięcio-matematycznego, to lepiej nie kupowac odrazu. Tylko odczekać pare miesięcy aż dojrzeje. U mnie w rodzinie był kiedyś i nie żałuje, makaron jest chropowaty a wszystkie stoły albedo.
Polecam
« Ostatnia zmiana: 11 Paź, 2018, 20:16:26 wysłana przez coin777 »
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
« Odpowiedź #2 11 Paź, 2018, 22:05:21 »
Kolega wyżej ma rację. Nie należy kupować odrazu, obrazy też nie są już w modzie. Franz Kafka zawsze mówił "asta la vista", a przecież Vista to najgorszy system operacyjny od czasów Zbigniewa Religii. Z kolei religia powinna być w szkołach, lub nie, to zależy od owych kompensatorów. Czasem sobie myślę, że ktoś mógłby mi odesłać wysłany przez mnie kompensator. Z takim rekompensatorem mógłbym sobie zrekompensować wiele rzeczy, na przykład mógłbym sobie zrekompensować ostatni miesiąc ciężkiej roboty. Z kolei roboty najlepiej chodzą na Viście. I koło się zamykam. Do jutra już nie zdążysz wybrać kompensatorów, więc w grę wchodzi jedynie sobota, a jak sobota to tylko do lidla, do lidla, bo promocje tam, parking, ram pam pam pam.
Od tego bym zaczął.
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
« Odpowiedź #3 11 Paź, 2018, 22:52:28 »
 Radzę zainwestować jeszcze dodatkowo w korekompensator, najlepiej rekompensowany, bo dopiero z korekompensatorem rekompensowanym kompensator zrekompensowany prawidłowo zrekompensuje kompensję zrekompensowania rekompensji i choć może niektórzy stwierdzą, że dobrze przy tym,  jeżeli ten kompensator będzie korekompensowany, to moim zdaniem   jak się użyje korekompensatora rekompensowanego w zasadzie nie ma konieczności stosowania kompensatora korekompensowanego, bo trochę bez sensu będzie zrekompensować korekompensatorem rekompensowanym kompensję zrekompensowania rekompensji  kompensatora korekompensowanego zrekompensowanego.
« Ostatnia zmiana: 11 Paź, 2018, 23:04:24 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
« Odpowiedź #4 21 Paź, 2018, 21:34:04 »
:D W 2021 boty nas całkowicie zastąpią. Najpierw nauczą się prowadzić dialogi, potem krytykować, a na końcu stworzą kółko wzajemnej adoracji.

.Nowoczesność
Jazz, Lounge, Downtempo