Autor Wątek: Coursera, iTunes U i podobne - kursy miksowania, teorii muzyki, etc.  (Przeczytany 1869 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Na pewno sporo z Was korzystało z Coursery i podobnych internetowych portali, ja np. jestem olbrzymim fanem tego typu rozwiązań (niemal zawsze poziom kursów jest wyższy niż uczelniane zajęcia ogólnouniwersytecki e i komfort robienia kursów o dowolnej porze też nieporównywalny). Macie do polecenia jakieś konkretne, które by się np. zajmowały obróbką audio, mixowaniem czy z drugiej strony techniką gry na gitarze albo teorią muzyki?

Spoiler

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Spoiler
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
do programowania polecam kursy z udemy i stacksocial/stackskills - bardzo często można wyhaczyć fajne kursy w bundlach "pay what you want". Kursy mają pełne wsparcie + sekcję forumową/komentarzy do zadawania pytań i są prowadzone rzetelnie.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Ja moge polecic Lynda.com (jest tam duzo i odnosnie Audio, i o programowaniu). Uzywalem ich kursu jak uczylem sie Logica. W pracy mamy sybskrypcje wykupiona dla developerow, bo duzo wiedzy tam jest.

A takie stricte audio to groove3.com Wlasnie niedawno dostalem od Toontracka 30 dniowa przepustke i fajny portal, fajne tutoriale maja.