Autor Wątek: Moje kung fu jest prawdziwsze od Twojego  (Przeczytany 1069 razy)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Moje kung fu jest prawdziwsze od Twojego
« 29 Wrz, 2014, 23:04:54 »
Czyli Juszi uczy grać :D

Uczę już jakiś czas ludzi grać (z całkiem niezłym skutkiem tak myślę) więc w sumie można by się już zacząć z tym ogłaszać. Generalnie, Krakusy i niekrakusy bo możemy przez skejpaja też, czyli w sumie wszyscy. Czego uczę - teorii muzyki, czytania nut, ładnych akordów (i tu poświadczą za mnie @sify11 @terrormuzik i moje ładne oczy), poprawnej techniki, dobrej techniki i też efektywnej techniki; kompozycji (jazzowej, rockowej, bluesowej, whateva), harmonii. Mogę przygotowywać pod egzaminy wstępne do uczelni muzycznych jeśli kogoś to jara (sam zdawałem na Katowicą Jazzówkę, zdałem ale olałem to bo nie stać mnie na płacenie 5,5k za szkołę po której zawodu jako tako nie ma [INB4 po żadnej nie ma]).

Najważniejsze - hajsy. 30zł za godzinę to chyba uczciwa stawka. Tym bardziej, że program dopasowuje pod każdego (uczę szkołą z Berklee, uczę szkołą Gambale'a, jak ktoś będzie chciał Powróżniakiem to też mogę :D ). Można się ustawiać dwójkami, można się ustawiać nieregularnie, można się ustawiać specyficznie pod jednym kierunkiem - w stylu chcesz zagrać solo przed senioritą za tydzień ale nie wiesz jak - zrobi się. A jeśli na lekcji nie będę czegoś wiedział, to zrobię wszystko, żeby na następną się dowiedzieć i wytłumaczyć to na tip top.

Zapraszam! (wszystko na nutę Bogurodzicy lub Jesteś Szalona)
« Ostatnia zmiana: 29 Wrz, 2014, 23:12:52 wysłana przez youshy »
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
But will it dj0nt?

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
But will it dj0nt?

Czego uczę - teorii muzyki, czytania nut, ładnych akordów (...), poprawnej techniki, dobrej techniki i też efektywnej techniki; kompozycji (jazzowej, rockowej, bluesowej, whateva), harmonii

Czyli

:D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.