Autor Wątek: Gazetka :P  (Przeczytany 2242 razy)

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Gazetka :P
« 07 Lut, 2012, 22:19:02 »
Dzisiaj gdy robiłem porządki w swoim pokoju trafiły mi się jakieś ostatki "gitarzysty" i "top guitar".
Tak czytam sobie tą makulaturę i śmiać mi się chciało jak autor wychwalał coś co wygląło jak skyway.
I wpadłem na pomysł...co wy na to gdyby zrobić "Naszą" gazetkę bez sponsorowanych artykułów itd. ?
Oczywiście tylko wersja elektroniczna wchodzi w grę, ale taka nasza forumowa gazetka to by było coś :)
Każdy z forumowiczów dodawałby swoje własne arty, w miare sensowne recenzje, newsy itd (oczywiście każdy art musiałby ktoś sprawdzić zanim zostałby opublikowany ;P)

Z biegiem czasu jakby wypaliło, nic nie stoi na przeszkodzie by wstawić tam drobne reklamy (jeśli jakaś firma by się zainteresowała) i forum by zarobiło na siebie nie tylko przez "Donate co łaska pliiz ;P "

Ja rozumiem, że w ten sposób funkcjonuje stronka forumowa ale coś rzadko wpisy się pojawiają

To tylko propozycja - wiem, że nie każdy ma czas :P
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Odp: Gazetka :P
« Odpowiedź #1 07 Lut, 2012, 22:21:41 »
Ja rozumiem, że w ten sposób funkcjonuje stronka forumowa ale coś rzadko wpisy się pojawiają

Pojawiają się rzadko bo, to:

Każdy z forumowiczów dodawałby swoje własne arty, w miare sensowne recenzje, newsy itd (oczywiście każdy art musiałby ktoś sprawdzić zanim zostałby opublikowany ;P)

nie działa ;)

"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #2 07 Lut, 2012, 22:23:17 »
Portal jest właśnie taką gazetką, wystarczy na niego czasem zaglądać... i na tym chyba EOT ;)
« Ostatnia zmiana: 07 Lut, 2012, 22:24:57 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
« Odpowiedź #3 07 Lut, 2012, 22:36:08 »
No niekoniecznie - gdyby usystematyzować dodawanie co miesiąc jednego arta w konkretne działy to miałoby sens :)

Pamiętacie stare numery CD-action ? Na płyte zawsze dodawali jakieś tam swoje konciki tematyczne typu tawerna RPG itd... o coś w tym stylu mi chodzi ;)

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #4 07 Lut, 2012, 23:08:35 »
Proszę Sharpi, napisz artykuł, albo spróbuj robić to regularnie żeby raz w miesiącu ukazywał się twój art na łamach choćby forum. Nikłe szanse powodzenia.
Łe tej.

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #5 08 Lut, 2012, 08:24:00 »
Poza tym jeden art jak na miesięcznik to trochę mało. Z taką ilością materiału na rocznik by się pewnie uzbierało.

My nigdy nie uzurpowaliśmy sobie monopolu na pisanie artów na portal, niestety rzeczywistość jest jaka jest. Możesz poprzeglądać archiwum i zobaczysz ile jest "gościnnych" tekstów. 

Jesteśmy do Waszej dyspozycji uderzajcie z pomysłami, propozycjami tylko proszę ubierzcie to w jakieś konkrety. Bo pięknych słów powiedziano już masę, a sytuacja się nie zmienia :)

To z naszego doświadczenia też bywa różnie przyjęte. Słyszeliśmy już nie raz, że jesteśmy wrednymi czepialskimi huiami. A  my tylko staraliśmy się pomóc :)

Reasumując jestem BARDZO na tak tylko pokażcie, że się da ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #6 08 Lut, 2012, 08:45:28 »
To z naszego doświadczenia też bywa różnie przyjęte. Słyszeliśmy już nie raz, że jesteśmy wrednymi czepialskimi huiami.

...i w dodatku homofobami! :D
Paczki z głów!

Offline Mordimer

• Gaduła
    • PMH
« Odpowiedź #7 08 Lut, 2012, 09:33:33 »
Chyba heterofobami ;D

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #8 08 Lut, 2012, 09:49:21 »
Też byłem zaskoczony ;).

Wiem, sharpi, że chciałeś dobrze, ale to jak namawiać kobitę na fikołki, kiedy nawet regularnego seksu nie ma.
Paczki z głów!

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #9 08 Lut, 2012, 13:04:47 »
To z naszego doświadczenia też bywa różnie przyjęte. Słyszeliśmy już nie raz, że jesteśmy wrednymi czepialskimi huiami.

...i w dodatku homofobami! :D

Jak się cytuje bez kontekstu to proszę stosować [...] :PPP

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
« Odpowiedź #10 08 Lut, 2012, 22:14:45 »
Też byłem zaskoczony ;).

Wiem, sharpi, że chciałeś dobrze, ale to jak namawiać kobitę na fikołki, kiedy nawet regularnego seksu nie ma.

No no no...wara od moich nawyków i podbojów :P

Temat upadł jak sądze ... :)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #11 08 Lut, 2012, 22:16:04 »
Temat upadł jak sądze ... :)
nie upadł. pisz śmiało :)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan