Autor Wątek: Warsztaty z Jakubem Żyteckim (Świstak) na Euroblaście :).  (Przeczytany 8374 razy)

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja

Chciałbym zobaczyć takie pełne, dokładnie przygotowane warsztaty z Kubą. Chętnie bym się wybrał :).
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Grał w Ełku parę lat temu. Miał wtedy chyba 16 lat a już nieźle wywijał. Teraz ma 18, a już prowadzi warsztaty. Ma chopak talent.

Offline Bielack

• Gaduła
    • Blog pozycjonera
Bardzo mi się podoba co i jak gra, strasznie też zazdraszczam mu talentu; Bez zawiści - jestem fanem Świstaka - zazdroszczę mu tak sympatycznie. Bardzo się cieszę, że takie chłopaki rosną i grają tutaj, choć pewnie prędzej sam i z Disperse odniesie sukces medialny "za wodą" niż u nas.

Ale klinika słaba; Prowadzący nie przygotowany i jeszcze mało otrzaskany z opowiadaniem o swojej muzyce i technice. Nic dziwnego, przecież to kompletny małolat. Tak dumam, czy za parę lat nie zrobi koledżu w Berklee i wtedy jego wykłady będą wyglądały kompletnie inaczej.
Czekam na to.
« Ostatnia zmiana: 09 Lis, 2011, 00:42:26 wysłana przez Bielack »
Moje muzowanie.

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
Ale klinika słaba; Prowadzący nie przygotowany i jeszcze mało otrzaskany z opowiadaniem o swojej muzyce i technice.

Wrzuciłem bardziej jako ciekawostkę, dlatego też napisałem, że:

Chciałbym zobaczyć (...) dokładnie przygotowane warsztaty z Kubą.
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

bandit112

• Gość
Grał w Ełku parę lat temu. Miał wtedy chyba 16 lat a już nieźle wywijał. Teraz ma 18, a już prowadzi warsztaty. Ma chopak talent.

Znając życie pewnie rodzice byli muzykami albo gitarę podsunęli mu pod nos jak miał 8 czy 10 lat i nie dziwie się że po 8-10 latach tak zapierdala ;)

Offline Bielack

• Gaduła
    • Blog pozycjonera

Znając życie pewnie rodzice byli muzykami albo gitarę podsunęli mu pod nos jak miał 8 czy 10 lat i nie dziwie się że po 8-10 latach tak zapierdala ;)
Życie zaskakuje i boli: http://gitara.pl/forum/viewtopic.php?id=50538
25 lutego 2008 Jakub napisał o sobie: Ja - 15 letni gitarnik gram 2 lata[...]
Moje muzowanie.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No, to ciągle to tej swojej 19 gra już te 6 lat. Jakub_0765 gra zdaje się krócej a technicznie gorzej nie stoi, jak ze wszyskim, trzeba zapierdalać.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline maniek

• Użytkownik
    • www.spiral.pl
mam przyjemność znać Kubę osobiście, wiele razy słyszałem jego grę i mówię Wam - wspomnicie kiedyś moje słowa - z takim talentem i podejściem ten chłopak naprawdę DALEKO zajdzie. Jeszcze wszyscy nie raz o nim usłyszymy ! ;)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Jakub Żytecki to chyba jedyny gitarzysta, którego umiejętności mnie naprawdę dołują. Nie lubię go słuchać, bo dobija mnie fakt, że gra tak krótko a tak zapierdala. Nie dobija mnie ani Steve Vai, ani choćby Jason Becker, którzy w tym wieku też zapierdalali jak kosmici przez kosmos. Ale on... no zwyczajnie nie ogarniam. Ech. ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .