Dobrej klasy PC kosztuje tyle co zestaw konsola + średniej wielkości telewizor do niej
To z tym killzone3 to było pytanie typu : "Pokaż mi konsolę która pociągnie grafikę jak w Crysisie na Full detalach"
Odpal sobie choćby UT3, Stalkera : Zew Prypeci, coś z nowych FPS, MW II (owszem jest na konsolach ale sorry ... w świecie PC nazywa się to AIMBot i używają tego goście co Hackują - takich się kopie w multi )
Po prostu mnie w konsolach nie pasuje jedna rzecz, cytuję +/- po CDA (newsy) : "Microsoft wycofał się z projektu połączenia platform PC i X360 do wspólnego grania w multi (połączenie XBoxLive i Games for Windows) - okazało się bowiem, że drużyna średnio zaawansowanych amatorów PC z specjalnie utworzonymi utrudnieniami w celowaniu łoiła drużynę profesjonalistów z X360 który dostali dodatkowe ułatwione celowanie."
Amen. Jak nie grałeś w FPS, RTS czy inne 'only' PC gierki (nie mówiąć o MMO) - nie zrozumiesz Jak lubisz np. tylko ścigałki - to zdecydowanie konsola. do tego jest super Do zręcznościówek, części actionów, takich rzeczy Ale w StarCratfa i WOWa nie pograsz
I tu sie zgodze
Co do Crysis na full to hmm ciezka sprawa
Mialem doczynienia z kompem za bagatela 8000zl
Nie dal rady na full
Zwalil sie na AntyLising x8
A uwiezcie komp to wtedy gdy Crysis wyszedl to byla rakieta numer 1 ! 4 rdzenie procek jedne z najmocniejszych, 2 rdzenie grafa, ramu nie pamietam, ale duzo.
Oczywisce wszystkie detale oprcz tego jednego to smigaly ostro, ale no po co robic gre ktora nie dziala na ful na takich sprzetach. Wtedy naprawde ten PC byl wyjebany w kosmos...
Apropo konsol.. Panowie mialem sobie kupic X360 do grania, ale stwierdzilem ze nie mam po co bo czasu brak. Nawet mam u siebie przyklad w firmie. Znajomy ma Xboxa, PS3 i Wii... Nie ma czasu na granie, a najczesciej siega po WII ! Powod najlepsza zabawa i jestem ciekaw jak bedzie sie sprawowalo PS MOVE albo Kinect.