Autor Wątek: Samochód do 15 000  (Przeczytany 38335 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Odp: Samochód do 15 000
« Odpowiedź #50 24 Lip, 2010, 15:30:28 »
nie potrzebnie wyrzuciłeś z rozważań paska i borę. W dieslu palą mało, są komfortowe i ładne.
Sa ładne, fakt, ale o ile bory nie znam, to paska B5 , a w takiego bym celował, znam dość dobrze i nie jest mi potrzebne takie duże auto :) Wolę cos mniejszego, a i przypominam, ze nie będę jedynym kierowcą, a może nawet troche więcej będzie jeździła kobieta, więc w jej przypadku mniejsze auto = większy komfort

Najlepiej wrzucaj auta np z aukcji, które Ci siedzą. Zawsze łatwiej porównywać konkretne egzemplarze. Nawet na podstawie zdjęć ;)

Póki co sie wstrzymywałem z linkami i zdjęciami, ponieważ rozmawiamy o autach, które, jak myslę, wszyscy dobrze znają i wiedza jak wygladają. Oczywiscie jak juz uszczuplę liste samochodów do powiedzmy 3 modeli (czyli lada chwila :D ) to poszukam konkretniejszych modeli. Przy czym zaznaczam, ze do kupna auta sie przymierzam i nie będe go kupował już teraz. Wakacje nie sprzyjają zakupom na allegro ;)

Dżi-zas, bierz Ibizę III. Za 15 tysi kupisz w miarę zdrowy egzemplarz. Jest ładna (projektował ją ten sam zią co Alfę 156), niezawodna (bo VW Group), dla dwóch osób wystarczająco pojemna, a jeśli wybierzesz sensowną wersję silnikową, to zapewni dobre osiągi przy sensownym spalaniu. Miałem dwójkę i dopóki nie zawisłem nią na drzewie, to sprawowała się świetnie - zero problemów, a robiłem po 30 tysi rocznie.

Czyli jedyna wada, to że nie latała? :P
A ten sensowny silnik to jaki Twoim zdaniem? :)
B ( o ) ( o ) B S