Autor Wątek: Samochód do 15 000  (Przeczytany 38325 razy)

Offline Budzan

• Pr0
Odp: Samochód do 15 000
« Odpowiedź #25 23 Lip, 2010, 14:56:55 »
z ta gruboscia lakieru to troche przesadzają panowie, bo niekoniecznie auto przelakierowane = auto niewiadomo jak bite.

przykład mojego sąsiada, któremu ktoś gwoździem całą machę porysował. auto poszło do lakiernika no i jest git, a pewnie te Wasze czujniki by już piszczały, a to tylko gwóźdź, przez to auto się nie rozpadnie.. tak samo połamany,  czy przelakierowany zderzak. to nie tragedia, można choćby w kota jebnąć, czy nieszkodliwie w drzewo. jezeli zderzak jest chujowy tak jak np u mnie w mondeo to odrazu pęka. inny przykład, auto mojego ojca, serwisowane w ASO, wszystko oryginalne, a jakiś chujek pod supermarketem połamał zderzak i pogiął z tyłu klapę od bagażnika bo mu wózek pełen zakupów zjechał z górki. mimo to auto jeździ ;) z tym byłbym ostrożny. tak samo z przednią szybą i tu też przykład znajomego, który wymieniał u siebie szybę bo mu kamień na drodze odprysł. trzeba być czujnym, ale bez przesady, bo prawda jest taka, że cięzko dobre auto znaleźć bez skazy i jeszcze do tego najlepiej młode, pełen komplet bajerów i chuj wie co jeszcze. takie przemyślenie mnie wzięło.