Nie czujesz folkloru forum... Jasne .
No i wyszło szydło z dupy.
Obydwie gitarki zajebiste. Po prostu ślinotok mam. Parę rzeczy zmieniłbym pod siebie, ale ogólnie miazga.
Również bym teraz parę rzeczy zmienił - przede wszystkim ściąłbym z tyłu dolne rogi (tak jak Petrucci miał zrobione w swoich LACSach). Te wiosła to będzie punkt wyjścia do tzw. standardowego modelu. Kształt będzie siłą rzeczy trochę bardziej odbiegał od rg, ale raczej utrzymany w tej stylistyce.
Edek: znalazłem dwa błędy estetyczne. Krzywo umiejscowiony przetwornik gryfowy w zielonej i klapki z tyłu naturalnej.
Z klapkami nie czaję - jeśli chodzi o ich rozmiar, to wynika to z tego, że w tej gitarze mieściła się elektronika do Sustainera, a obecnie siedzą dwie baterie 9V. Przetwornik przy szyjce w zielonej jest
nierówno wykręcony i w dodatku bez sensu, ale to akurat moja zasługa - coś tam ostatnio grzebałem przy setupie
. Śruby są wkręcone prosto. Reszta to złudzenie optyczne na fotce. Moim skromnym zdaniem
Oczywistą niedoróbką jest brak markerów na krawędzi podstrunnicy w zielonej przy korpusie - stąd te kawałki taśmy. To będzie poprawione przy refiniszu i ewentualnym montażu piezo ghosta.
Mam nadzieję, że ludziom, którzy chcą zobaczyć te gitary nie podajesz prawdziwego adresu gdzie je trzymasz.
Podaję - taką mam umowę z Malwoodami. Ale jeśli ktoś chce się wbić bez autoryzacji to musi to uzgodnić z Zuzią: