Autor Wątek: Co z tym spiskiem? Najbardziej trendy teorie konspiracyjne.  (Przeczytany 93834 razy)

Offline Junia

• Gaduła
Wydaje mi się, że prawda jest bliżej niż nam się wydaje, tylko za mało na nią jesteśmy otwarci. Albo się jej boimy?

Ja się nie boję. Prawdo! Przybywaj! A ona nie przybywa...

Podstawą duchowego nauczania, jest zasada rezonansu, prawda jest w Tobie, za każdym razem kiedy masz z czymś problem, kiedy obawiasz się czegoś, odrzuć to i pomyśl że wszechświat Ci sprzyja, usiądź na chwilę i zapytaj, co na to moja świadomość?? Zawsze w takiej sytuacji powodujesz, że wpadasz w wibrację i rezonans ze świadomością. Wiemy wszystko, po prostu musimy sobie o tym przypomnieć, wszystkie informacje są zapisane w naszej pamięci komórkowej. Czujesz czasem że w Szymonie musi mieszkać bardzo stara dusza? Masz czasem takie uczucie? Szymon jeszcze nie zapomniał kim jest.
Opowiem pewną historię, pewnej parze urodziło się kolejne dziecko mieli już 3-letnią córeczkę i urodziła im się jeszcze jedna, postanowili zaraz po przyjeździe ze szpitala że pozostawią noworodka ze starszą córeczką, włączyli Baby Phone, i zostawili dzieci same w pokoju. Usłyszeli przedziwny monolog, starsza córka poprosiła noworodka żeby opowiedział jej o Bogu bo ona zaczyna zapominać... Teraz rodzą się dzieci, które mają 3, 4, i więcej Helis DNA, oznacza to w praktyce że mają Anielskie umiejętności, tak naprawdę mówię o telekinezie i telepatii, i tego typu zjawiskach. Istnieje teza że ludzie pierwotnie mieli 12 helis DNA i te Anielskie umiejętności, były normą wśród ludzi, "ktoś majstrował" przy naszym DNA, pozostawiając nam jedynie 2 helisy, oraz pozakładał nam blokady kwantowe, to że człowiek używa 3%-4% mózgu, musi zastanawiać każdego oprócz zombi, (teraz mogę podać nicki użytkowników, którzy będą twierdzić że w takim razie są zombi) Więc kiedy pojawia się ktoś taki jak Einstein, gdzie ta blokada w jakiś niekontrolowany sposób, wyraźnie zostaje przesunięta (wszyscy wiemy że Einstein wykorzystywał większy % swojego mózgu) mamy do czynienia z geniuszem. Moim zdaniem jednak, mamy do czynienia z kimś, kim i my jesteśmy w swej prawdziwej naturze. Jest wiele ośrodków gdzie jest udokumentowana praca z dziećmi, które obecnie rodzą się z większą ilością Helis DNA, dzieci te wykazują właśnie te niezwykłe umiejętności, które wymieniłam wyżej. Więc za każdym razem kiedy patrzysz na swoje dziecko, i wydaje Ci się że jakiś niewytłumaczalny sposób, jest mądrzejsze od Ciebie, zaczynasz sobie stawiać pytania, kiedy stawiasz pytania tworzysz nową "Dziedzinę Poznania", kiedy to robisz znów zaczyna się rezonans z Duszą, Świadomością, (mniejsza o nazwy) która dokładnie pokaże Ci co się dzieje, Odpowie na każde pytanie, bo tak na prawdę to wiesz, kiedy już znajdujesz odpowiedź, wtedy zapala się żarówka, qrwa, przecież gdzieś podświadomie zawsze to wiedziałam, gdzieś w "głębi duszy" czułam że tak właśnie jest. To nie jest metafizyczny bełkot, to intuicja, nie wszyscy jednak chcą zawierzyć intuicji, w gruncie rzeczy uważam że intuicja to Świadomość i tu znów zaczyna się rezonans...
Miłość, którą wstrzymujesz, jest bólem który nosisz...