Przepisujesz to skądś czy sama z siebie tak lecisz tą płuczką mózgową? Pytam poważnie. Bo zawsze się zastanawiałem czy to jakaś forma prania mózgu jest że wszyscy spiskowcy mówią dokładnie takimi samymi zdaniami czy tylko po prostu uczą się ich na pamięć z własnej woli Z Teslą nie wyjeżdżaj bo ta sprawa rozbiła się o bardzo proste problemy technologiczne a nie Wielki Gadzi Wszechrząd Światowy. Pozostałe dwa tematy. Czynisz ludzi niezależnymi? No proszę Cię Przeca tu nie chodzi o zależność, niezależnośc. Jedyne co może być interesujące w przykładowej Afryce dla reszty świata to rynek zbytu broni. Oni nie potrzebują wody
Ten silnik. Hmm jakieś linki pls? Bo nie znam sprawy.
Co do moich linkasków. Przede wszystkim wspominany już przeze mnie i Dexa Bartu. Niektórym znany jako eksgitarowy ekskapeli naszego eksamdinaehkem pardon. Jedno eks za dużo Tutaj możesz sobie Juniu poczytać o swoim idolu. Chociaż polecam polecieć po całości, bo warto. Lubię tego blogasa bo rozumiem co tam do mnie piszą, a Bartu z reguły robi bardzo pro risercz przed rozgrzebaniem tematu.
Lecąc po linkach można też trafić na (Leon poleca) Modne Bzdury, też coś do rzucenia na ząb Czajniczek Pana Russela takoż niezgorszym blogiem jest.
No i na koniec miejscówka z której natchnienie czerpie pewnie nawet Dawkins, czyli Blog Skeptico. Ogarniamy całość i za pół roku odświeżamy dyskusję
PS. Jeśli Ty dla odmiany otworzysz trochę umysł to może zauważysz jakimi słodkimi bzdurkami czasem rzucasz. I mówię to w przeciwieństwie do Ciebie absolunie wyzuty ze złości
Leon
Ja jestem wyzuta ze złości tak bardzo jak jest to możliwe, temat brzmi "teorie spiskowe", pozwól dać mi upust moim przemyśleniom na ten temat właśnie tu, wyrażam tylko swoją opinię, nie krytykuję ani nie oceniam postów pozostałych użytkowników. Taki Topic, niech każdy wrzuca co che
na litość Boską Leon
bo to co robisz jest cenzurowaniem, lub piętnowaniem wszystkiego co piszę, gdzie mam o tym pisać, w dziale "gitary barytonowe"
Edit: Załóż
czysto hpotetycznie że nazywam się Venasea, że jestem z rasy Andromedan, i że starasz mi się wytłumaczyć, czym jest system monetarny?? Ja po Twoim wykładzie, patrzę na Ciebie zdziwiona i zadaję Ci jedno proste pytanie. Muszisz płacić za to, że żyjesz na planecie, na której się urodziłeś??? Założę się o mojego Nexus'a że to pytanie już zawsze będzie dźwięczało Ci w głowie... Masz coś ciekawego do powiedzenia?? Chcesz komuś coś przekazać?? Zrób to śmiało, nikt nie będzie Ciebie krytykował
Nie piętnuj tego co piszę, po to jest ten topic, w przeciwnym razie , będę pisała tylko o NGD, wrzucała próbki nagrań, itd. Jestem Matką dwojga dzieci, jestem przeciętną osobą, mam swoje pasje, nie żyje teoriami spiskowymi, nie jestem chora na schizofrenię, po prostu przekazuję tu to, co rzuca mi się w oczy, bądź to co mocno rezonuje w z moim wewnętrznym poczuciem prawdy. Nikt nie ma się z tym zgadzać lub nie, nie dbam o to prawdę mówiąc, to tylko moje spostrzeżenia, wrzuć je do katalogu, bzdury i spal, jeśli tego nie czujesz
Pzdr .