No że MKV ciągle "in progress" brak informacji o wzmacniaczach których nazwy widnieją w menu
Kurcze, dzisiaj przeczytałem twojego posta przypadkiem jeszcze raz, i zdałem sobie sprawę, że nie odpowiedziałem na twoje pytanie
Sory ale zalatany jestem min przez MK5.
Generalnie to tak.
Pomysłów na zrobienie fajnych wzmaków jest od pyty. Wyznaczyłem sobie jakieś cele w zeszłym roku, zrobiłem kilka wstępnych projektów i niestety... zamówienia najzwyczajniej nie dały mi możliwości pociągnięcia czegokolwiek dalej. Z tych samych powodów miałem małe problemy z aktualizowaniem strony (no bo i nie było za bardzo czego aktualizować).
Teraz wraz z nowym rokiem udało mi się wytrzasnąć pewnego człowieka, który od czasu do czasu pomaga mi w "składaniu". Tym samym mam teraz więcej czasu na tworzenie nowych rzeczy.
Mogę wam powiedzieć, że jeszcze w tym miesiącu odbędzie się premiera nowego wzmaka niespodzianki (nie było go w zapowiedziach na stronie ale myślę, że okaże się bardziej chwytliwy niż, dajmy na to, cornelius który będzie headem jedno kanałowym o mocy 50W). Piec jest już skończony i gruntownie przetestowany zarówno w studio jak i live.
Jedynie na co teraz czekamy to na ostateczne wykończenie (design) i mini kampanie reklamową w której skład wchodzić będą min filmiki na YT.
Tyle z ostatniej chwili.
Jeśli chodzi o pozostałe rzeczy:
Pracuję jeszcze nad jednym ciekawym "ustrojstwem". Jedyne co można o nim powiedzieć aby nie zapeszać, to to, że będzie przydatny dla większości i na większości kieszeń
.
Więcej o nim opowiem po pierwszej premierze.
Na koniec zostawiam sobie najważniejszy (dla mnie) kąsek.
Ciekawe rzeczy krążą wokoło tego wzmacniacza. Ostatnio czytałem nawet wypowiedź w której ktoś twierdził, że na nim grał
.
Co mogę powiedzieć... Przepraszam, że tak długo to MK5 się ciągnie.
Zaznaczam jednak, że piec jest teraz w bardzo zaawansowanym stadium projektowania a lada tydzień te prace zostaną ostatecznie ukończone.
Tym samym oznajmiam zainteresowanym, że MK5 ukaże się jeszcze przed wakacjami na trylion procent.
Jego wykaz możliwości będzie się nieco różnił od tego który opisany jest na stronie. (Dodałem kilka rzeczy).
Będzie trochę więcej guziczków i gałeczek smaczkowych. Owe funkcje umożliwią uzyskanie w MK5 jeszcze więcej brzmień. Między innymi bardziej vintage'owo bluesowych. Krótko mówiąc będzie można go bardziej okiełznać gdy przyjdzie potrzeba.
Pozdrawiam wszystkich, którzy doczytali posta do końca
(zresztą mniej cierpliwych również)
Pozdr.