Autor Wątek: Imaż i ruch sceniczny  (Przeczytany 25801 razy)

Offline Vertigo

• Pr0
  • I'm here to solve problems.
    • Good Girl Maggie
Odp: Imaż i ruch sceniczny
« Odpowiedź #50 01 Mar, 2010, 20:58:45 »
Jeśli idzie o Frippa, to gdyby np. Vai grał coś takiego: to by nim rzucało po scenie.

PS. Dowód że na sticku da się grać coś czego da się słuchać :P A ok. 2:30 drugi perkusista fajnie się gibie ;D

EDYT: Najtłisza sobie czasami posłucham, to się wypowiem. Jukka od (przynajmniej) dwóch alumów gra z polotem automatu perkusyjnego. I to takiego niezbyt drogiego ;) Za to gusty wokalistek... hmm...

Obecna:
( Obraz usunięty.)

Była:
( Obraz usunięty.)

Chociaż tu przyznam że patent z jednym kolorem ubrań - mikrofonu - detali był akurat udany. Za to reszta to zajebiaszczy kindergotyk :D

Wiesz, obecna to tragedia i porażka na całej linii, pomimo, że orkiestracje na nowej płycie mają świetnie zrobione. Aczkolwiek "Dark Passion Play" po parokrotnym przesłuchaniu odszedł w niepamięć. Koncertowo laska też nie wyrabia. Natomiast pani z wydatnymi kośćmi policzkowymi na żywo jest zarówno kapitalna jak na płycie - pomijając wymowę angielskiego (co mnie nie przeszkadza swoją drogą). Natomiast band jako całość na koncercie i przy szoł jaki robią prezentuje się wybornie. A jukka ? No fakt, DPPlay to automat :D Ja jednak zatrzymałem się na "Once" a szczególnie lubię "Wishmaster'a". Po za tym na End of an Era - pani T zmienia strój 3 czy 4ro krotnie i za każdy razem ma mikrofon pod kolor XD Szczegół ale ważny. No i gitara od Emppu - Harem Girls - miód :D I kpt. Sparrow na klawiszach ;) A pod kinder-"tu wpisz swój gatunek muzyki" to można wszystko wciągnąć :P