No cóż... jeśli dziewczyna decyduje się na współżycie z czterema kolesiami po kolei, to coś chyba z nią nie w porządku (smutne) a mogę zapytać kto współżył z nią jako ostatni? To dopiero musiało być przykre doświadczenie ...
Witaj Junia po przerwie!
Wis, niektóre kobitki są bardzo pomysłowe, hm... wielofunkcyjne, więc nie musiało być tak źle
W życiu tak bywa, że ten, co ostatnio współżył z kobitą najczęściej się z nią żeni
Fakt, bywa przykre
Cześć Bat;)
Chyba nie jestem w stanie w ogóle zrozumieć mentalności mężczyzn, jak można współżyć z kobietą z którą 10 min. wcześniej współżyła z basista, a jeszcze 5 min wcześniej garmenem ... bardzo smutna opowieść... a już text że połowa Londynu żyje w taki sposób ... no cóż możemy czuć się usprawiedliwieni i rozgrzeszeni, jest zielone światło z Londynu;) jako żona i matka nie jestem w stanie przełknąć niektórych historii, w/g mnie to jest na prawdę temat do refleksji i zastanowienia się w jakim kierunku to wszystko zmierza, przecież moje dzieci będą żyły w tym burdelu ... Chciałabym zostawić im coś więcej niż takie smutne opowieści . Andy, wielu młodych ludzi żyje tym forum, nie chodzi o cenzurę w internecie, ale pomyśleć ze dwa razy zanim się coś napisze chyba by nie zaszkodziło... to są szkodliwe treści, chyba dociera to do Ciebie... tak że z mojej strony +1 dla porównania z żartem na poziomie orangutana...