Autor Wątek: N.A.D. :) Egnater Tourmaster 4100  (Przeczytany 13215 razy)

Offline Pneumonia2

• Pr0
Odp: N.A.D. :) Egnater Tourmaster 4100
« 26 Sty, 2010, 14:47:38 »
Nic tylko pogratulować! ;)

Chętnie bym zrobił porównanie ego egnatera z triampem, jednak śmiem twierdzić, że przynajmniej wagowo ten drugi jednak mimo wszystko wygra ;)
Sprawdzałem i ważą tyle samo 30kg :) więc narazie remis a na teścik porównawczy jestem jak najbardziej chętny, będę we wrocku na Methenym to może się jakoś to uda zgrać :)
Gratsy!! A jak się dogaduje z BB Preampem ? ;)
aktualnie nie mam bb na stanie ale myślę, że w niedługim czasie (jak Ruby będzie miał czas) sprawdzę
Gratsy meen ;)

On jest zrobiony w stanach? Bo ciekawe pieniadze kosztuje z tego co widze uzywka na beyu. I fajny jest manewr z ustawialna kilkustopniowa moca kazdego kanalu
No dlatego go kupiłem bo tani jest i z tego co wiem to niestety nawet egnater obcina koszty i w azji składa chyba wszystko oprócz serii mod, pewnie dzięki temu jest w tak przystępnej cenie :)

No a tak poza tym to sobie dzisiaj pograłem kilka godzin i no brzmieniowo rewelka, po stroju drop C śmiem twierdzić, że nawet ekstremalnie niski strój go nie zamuli ale tylko tak mi się wydaje bo nie mam tego jak sprawdzić. Gainu (wykożystywalnego) w pizdu i do czczenia szatana wzmak jak najbardziej się nadaję. Może coś nagram jak mi się uda a niestety nie udaję mi się zbieranie brzmienia mikrofonem :) ewentualnie zobacze jak się wyjście recording out sprawdza :)

ps. jakby się ktoś nad ograniem zastanawiał to dodam, że z ciekawszych urządzeń jest jeszcze VHT gp3 do zobaczenia :)
« Ostatnia zmiana: 26 Sty, 2010, 14:51:46 wysłana przez Pneumonia2 »