Autor Wątek: Postanowienia noworoczne  (Przeczytany 107664 razy)

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
Odp: Postanowienia noworoczne
« Odpowiedź #25 16 Gru, 2009, 12:09:18 »
NO I JAK POSZLO? :D

nie bawie sie, ale jakos samo wychodzi

1. sprzet kupowac nie z nudow tylko z potrzeby. Sunn jest z potrzeby, wioslo mam juz takie jak chcialem, paka daje rade... drobnice ograniczylem i raczej nie mam potrzeby jej rozwijac.
2. znalezc jakies studia gdzie zagrzeje miejsce wiecej niz jeden semestr, a malo tego je skoncze
3. poza rozpoczeciem MYSLENIA o przyszlosci (juz to zrobilem) postaram sie cos WYMYSLIC. czyt. jak mieszkac z kobieta, jak wyedukowa sie tak, zeby miec fajna i intratna prace itepe
4. zebrac sie w koncu, zebrac siano i zarezerowac termin u Roba Deuta na dziaranie
5, 6, 7, 8, 9, 10. wyjsc z undergroundu, zaczac grac koncerty i rozwinac kapele troche ponad pisanie nowych piosenek dla samych siebie

1. nie kupilem zadnego wzmaka, zadnej gitary, zadnej paczki, troche drobniejszych efektow w sumie sie przewinelo, jedyne co moge sobie zarzucic to wpadka z kupnem EHX Flanger Hoax ktorego popsulem i musialem od kupic od dystrybutora... z potrzeby kupilem podloge i pare efektow ktore zajebiscie daja rade i chyba teraz nie wyobrazam sobie ich nie miec :)
2. sukces 100% jak dotychczas, studiuje Wzornictwo i jest wesolo.
3. idzie niezle.
4. yyy... nie wyszlo. znow przekladamy na kiedy indziej.
5. chyba tez jest lepiej niz wczesniej, przynajmniej tak mysle jak slucham materialu podczas nagrywek ;D nadal underground, nadal bez koncertow, ale band sie zmienil na lepsze i przyszly rok przyniesie odpowiedz czy mam racje.
« Ostatnia zmiana: 16 Gru, 2009, 12:13:57 wysłana przez dom?n »
Łe tej.