Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 379537 razy)

Offline birthmark

• Gaduła
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #25 09 Gru, 2009, 00:17:08 »
jeśli nigdy w życiu nie jadłem maseł i margaryn ( nie lubię ), to czy jakoś mi się wyrównuje z tym serem? :P
Nie wiem, nie widziałem cię na golasa :D
A serio, to na pewno jak ograniczasz ilość tłuszczu w jednym pokarmie możesz w zamian sobie pozwolić na inny. Tylko oczywiście im więcej ograniczysz tym efekty będą bardziej widoczne.
rzadko mam czas i chęci na robienie innych rzeczy, a w tym wypadku wystarczy rozciąć bułkę, wrzucić w mikrofalę na półtora minuty i jedzenie gotowe.
Z tym czasem na robienie żarcia to nie przesadzajmy, nie trzeba od razu tracić grubych godzin na lepienie pierogów. Parę minut mniej na zrobienie zapiekanki niż jakiejś prostej sałatki raczej nikogo nie zbawi. Ale może się wymądrzam bo sam lubię robić żarcie i nawet jak jestem bardzo głodny to cierpliwie sobie wszystko elegancko robię. :P

A tak wracając do ćwiczeń: ktoś się orientuje mniej więcej jaki procent ciężaru ciała wyciska się robiąc pompki? Pytam, bo nie chodzę na siłkę, mam w domu ławeczkę i sztangę, ale obciążenie mam tylko do 40 kg. Robię pompki przy wadze 87 kg (jak mam "wieczór treningowy" to robię sobie 3x10) i ciekaw jestem w jaki ciężar na start mógłbym uderzać na siłowni, bo może się zapiszę niedługo.
Suto wędlin kładź na chleb