Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: wuj Batman w 20 Lis, 2009, 12:36:51Cytat: Semedi w 20 Lis, 2009, 12:29:17Hyhy Bat a skończyłeś już z masowaniem się po jajach przed gigiem? Z mojej strony powiem jedno. Najwyżej jedno piwko i starczy. Siadam i napiżdżam w baterię oto co robię. Co to za tajemnicza procedura? Próbujesz naszczać do puszki po Volcie? Masaż jaj - to jest legalne i nieszkodliwe dla otoczenia, więc przy tym zostaję!Napiżdżam w gary (perkusję). Ostatnio naniosłem sobie twarze nielubianych osób na membrany (Ciebie jeszcze nie ma ) Winszuję masażu jąder ! Może to Wam pozwoli się odstresować?http://www.sadistic.pl/gra-koscielna-vt25747.htm
Cytat: Semedi w 20 Lis, 2009, 12:29:17Hyhy Bat a skończyłeś już z masowaniem się po jajach przed gigiem? Z mojej strony powiem jedno. Najwyżej jedno piwko i starczy. Siadam i napiżdżam w baterię oto co robię. Co to za tajemnicza procedura? Próbujesz naszczać do puszki po Volcie? Masaż jaj - to jest legalne i nieszkodliwe dla otoczenia, więc przy tym zostaję!
Hyhy Bat a skończyłeś już z masowaniem się po jajach przed gigiem? Z mojej strony powiem jedno. Najwyżej jedno piwko i starczy. Siadam i napiżdżam w baterię oto co robię.