Off top sie robi i nie o to chodziło, a że bronie, to oczyswiste, bo uważam, że łatwo rzucac oskarżenia i że zawsze atakowany jest na stracownej pozycji - przypomnij sobie sprawę z Mike Shermanem ... Co do tego, że ja tu jestem żadko, sorki ale co najmniej 2 razy dziennie, że się nie udzielam jakoś częśto - oczywiście.
Co do wydłużenia i główki, to pisałem wyraźnie, że klient chciał i dostał, robi się co on wymaga, więc nie wiem, o czym to ma świadczyć, jeżeli to twoje zdanie, że brak proporcji DLA CIEBIE, to ok, ale to gust twój, a to był czyj inny, nie ma znaczenia, czy podoba się tobie, czy mi, czy komukolwiek innemu, bo klient chce tak jak zamawia.
Poza tym gitara na 6,5 cm grubości i jest wieksza po obrysie o 1cm, więc na wagę korpusu w stosunku do główki nie mozna narzekać, a że LP leca na ryj, to zły adres, projektant zmarł niedawno.
Że top jest słaby, a czy ja polemizuje z tym, klient dostał za co zapłacił?? po to na pisałem o topie za 500$, jak zechce to dostanie, w czym problem, miałem mu jak cześc lutników nakleic fornir 1mm o wysokim rysunku i powiedziec, ze jest zajebiście??
Jak sie pisze, zobacz na ten top a potem na ten machoń, to nie widze związku, bo albo sie porównuje rzeczy równoważne - klon z klonem, mahon z machoniem, albo sie pisze bez namysłu. Stąd moim zdaniem deprecjonujesz Rotera na wejsciu, bo KXK takie wspanialsze w tej cenie jest ze względu na ten świetny machoń. Zero związku.
przykład przykładem, spoko, może nie trafiony, porównaj sobie jakiegoś Rotera w wykonczeniu natural, z jakims KXK, czy innym producentem, wtedy jak wytkniesz błedy w tej samej klasie cenowej, to przynajmniej bedzie to ok i fair.