Autor Wątek: DOBRY Les Paul  (Przeczytany 58050 razy)

Offline Gohes

• Colonial Marine
  • Gaduła
  • Szatan, Blasty, Benedykt XVI...
    • J. D. Overdrive
Odp: DOBRY Les Paul
« Odpowiedź #50 12 Lis, 2009, 12:33:18 »
Coz, ja mam prophecy i szczerze powiedziawszy nie ma zielonego pojecia, dlaczego tak po tym modelu jedziesz. Zjada on na sniadanie dwa modele Studio od Gibsona na ktorych gralem, jest wykonany i brzmi na tym samym poziomie, co Epi LPC i nie ma w nim ani jednego elementu, do ktorego mozna by sie przyczepic. Nie wiem - moze mam szczescie i trafilem na perelke, ale jest to gita wypasiona i za ta cene nie znalazlem nic lepszego (a szukalem 4 miechy jakiegos sensownego LP wsrod wiekoszsci marek, jakie pojawiaja sie u nas w Polszy). Na koniec jeszcze jedziesz po mnie (tak - umiem czytac miedzy wierszami), bo wydalem ponad 2K za to wioslo...

Wrzuc na luz czlowieku-man, ogarnij swoje zachowanie i moze zacznij dyskutowac na poziomie, a nie jak jakim-to-ja-kurwa-znawca-i-zajebistym-madafaka-nie-jestem - wyobraz sobie, ze ktos moze miec inne zdanie niz Twoje, bedace odzwierciedleniem stanu faktycznego. Ja w kazdym badz razie nie uwazam sie za uposledzonego idiote, ktory mial 3 badyle w reku przez swoje zycie - troche drewna przez moje lapy przeszlo z kazdej polki cenowej i jakies pojecie na powyzszy temat mam (szczegolnie, ze mam tego LP wystarczajaco dlugo, aby moc go obiektywnie ocenic).
M: Kobieto, przynieś browar! K: A magiczne słowo? M: Czary mary, podaj browary!