Autor Wątek: Kfjatuszki  (Przeczytany 559945 razy)

Offline BartekL

• Pr0
  • "Ryjem will not play"
Odp: Kfjatuszki
« Odpowiedź #325 29 Paź, 2009, 21:24:44 »
"Fuzz jest niestety zepsuty…Odkupiłem go od kolegi jakiś czas temu…działał kilka miesięcy i zepsuł mi się w nim prawdopodobnie przycisk…normalnie jak się podłączy do niego gitarę to działa na czystym kanale no ale z powodu zepsutego przycisku nie można w nim włączyć przesteru….jak ktoś będzie miał chwile czasu to sobie na pewno to zrobi na cacy…koszt przycisków do fuzza to kwestia 2zł plus chwila cierpliwości i zręczności a warto go naprawić bo nowy taki na allegro kosztuje 120zł"

Jak mnie takie gadki wpieniają. Jak takie proste i hop siup to czemu sobie sam nie naprawi i zamiast dorzucać gratis to nie sprzeda za 120zł inwestując raptem 2zł :D Fakt, że ten mikrowłącznik nie jest strasznie drogi jakoś ale jak któś nie umi, nie ma lutownicy to sobie hop siup nie zrobi sam tego. A elektronik za 2zł nie zrobi.

W dupe z takim marketingiem ;)

najgorsze jest to ze co chwila na jakiejs aukcji z uzywanym sprzętem jest tekst ze cos jest popsute, ale "bardzo łatwo" to naprawić. Paradoksalnie im łatwiej coś naprawić tym rzadziej jest to naprawiane przez właściciela :P
« Ostatnia zmiana: 29 Paź, 2009, 21:26:20 wysłana przez BartekL »