Autor Wątek: Xiphos 7 - mniam :)  (Przeczytany 30419 razy)

Offline wiecheć

• Użytkownik
  • Bejmistrz
Odp: Xiphos 7 - mniam :)
« Odpowiedź #50 06 Wrz, 2009, 14:16:53 »
W sumie to po tym jak poogrywałem sobie trochę Ibanoli, planowałem znaleźć sobie najlepiej jakiegoś rg1527 z wymienionymi przystawkami, ale że pojawił się na horyzoncie zupełnie interesujący Xiphos7 toteż zachwiałem się w posadach swojej decyzyjności i dalej tak chybocę. Nigdy w łapach go nie miałem, ale jestem gotów zaryzykować, między innymi dlatego, że zdaje się, że dużo na tym stracić nie mogę. W każdym razie: jak to jest z tymi D-activatorami? To są oryginalne DiMarzio? Słyszałem też, że grają podobnie do emg, nie wiem natomiast ile w tym prawdy. No i, nie ukrywam, martwi mnie w jakimś stopniu produkcja w Indonezji, ale zdaje się, że wcale nie musi być z tym jakoś skandalicznie źle. Cała reszta mi pasuje właściwie, mahoń w desce, neck-thru i stały most, kształt nie jest taki zły, a gdyby walnęli heban na podstrunicy to już w ogóle byłoby ultra, ale w życiu go osobiście nie testowałem, więc pozwolę sobie zapytać, czy warto się tym interesować. Wiele wypowiedzi w tym temacie było mało przychylnych, ale nie wiem na ile są one spowodowane kształtem, a na ile realnym brzmieniem.

thnx! :)
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy
/
I don't want to belong to any club that will accept me as a member