też to znalazłem, szkoda, że nie do siódmeji
edit:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=663478751 po prostu mistrz
Spoiler te "(...)" są oryginalnie:
Witam!! Do "sprzedania" mam Nintendo ds classic. Słowo sprzedania ustawiłem w " " " nie bez powodu. Tak naprawdę wcale tego nie chce !! zostałem do tego zmuszony przez moją super (...) dziewczynę. Czuje się jakbym rozstawał się z najlepszym przyjacielem jak nie z dzieckiem. Dlatego też aukcję tą traktuje w kategoriach adopcji. Razem z Nintendo spędziliśmy wiele cudownych chwil i mam z nim wiele cudownych wspomnień oraz nieprzespanych nocy. Niestety moja super (...) wierna (...) dziewczyna postawiła mi warunki nie podlegające negocjacji ("Jacek ty **** ********** albo odłożysz to ***** i zaczniesz działać swoim stylusem jak prawdziwy mężczyzna albo z nami koniec!!!! "). Popadłem w 2 tygodniowy alkoholizm. Po czym zadałem sobie pytanie "co zrobić ?".Ułożyłem sobie tabelkę wad i zalet którą załączyłem do zdjęć (zdjęcie nr4). Wyniki były przerażające. Za obiema stronami przemawiały mocne argumenty. No aczkolwiek dziewczyny na allegro wystawić nie mogę (niestety). A więc jednak muszę rozstać się ze swoją niunią-DSem
.
W zestawie oferuję Nintendo Ds Classic, 1 stylus - drugi pogryzł mi w zeszłe wakacje jeleń (Megaloceros giganteus- kawał przebiegłego ********** !!), ładowarkę, twardy pokrowiec, nagrywarkę R4 oraz nagrywarkę USB do mikro SD (karty pamięci nie daję bo hmmm... bo nie ;p). Proszę o rozważne licytowanie !! Mam nadzieję że mój przyjaciel odnajdzie jeszcze dużo szczęścia w rękach innego gracza. Który pokocha go i uszanuje tak samo jak ja.
pozdrawiam i zapraszam do licytacji !!!!!!!!!!!!!