Jak dla mnie to chyba jestes troche po tej ciemnej stronie mocy, bo gadasz jak mlody audiofil ciut Ale faktycznie mlodys, to moze Ci przejdzie jak sie nie bedziesz pchal dalej w to gowno
Wiem ze sie z "gowna bata nie ukreci" ale chyba przesadzasz troche jezeli idzie o ocene tych sprzetow, tym bardziej ze one sa w moim przypadku za free a alesisy kosztuja niezle ponad 1kzl.
Wystarczy ze mam zboczenie gitarowo-sprzetowe.Jezeli chodzi o sluchanie to jakosc dobrego Mp3 nigdy mi nie przeszkadzala wiec i sprzety na ktorych bede toto odtwarzal nie musza byc chuj wie jakie.
No ale tak czy siak za sugestie dziekuje, a te Alesisy wezme pod uwage, bo to moze byc w przyszlosci niezla propozycja jezeli chodzi o sluchanie muzyki i naglasnianie kompa.
Jak ktos by mial bezposrednio kontakt z wyzej wymienionymi przezemnie gratami i potrafil by odpowiedziec na moje wczesniejsze pytania, to bede wdzieczny za takie odpowiedzi(bo tych kolesi z forow audio juz nie moge czytac, chuj mnie strzela poprostu)
Ja już przestałem być ałdofilęm
Fajne Alesisy są już za 430zł. Brzmią bardzo przyjemnie (ostatnio je reklamuję jak debil jakiś
).
Mp3 to słaby format, stratny. Ale chuj z tym
Gdybym wcześniej pomyślał, to sam bym chyba sobie kupił te monitorki. A że nie pomyślałem, to jestem ciągle podczas robienia moich wielkich szaf o dziwnej budowie. Ale za jakies 200zł, które mnie to kosztuje (troszkę okazji miałem) brzmi naprawdę super