Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698510 razy)

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
mnie wkurwia ze jak laska kumpla zdejmie ci spodnie od tyłu razem z majtkami i jej zajebiesz to musisz napierdalac sie z kumplem bo to jego bejbe i jest swiete jak jej zajebiesz to znajomi przestają cie szanowc bo zajebałes dziewczynie i jak im uswiadomisz sytuacje i przytoczysz motyw w którym to robi ich dziewczyna to nagle jasne jest dla wszystkich dlaczego sie wkurwiles, dziwne podejscie do życia i bardzo stronnicze na szczescie kumpel ma wiecej oleju w głowie niz jego dupa i potrafi ogarnąc temat, szkoda że nie przy niej  :-\

marioo dzisiaj była stypa z okazji zamkniecia lokalu w którym pracowałem puściłem  wasze demko mam nadzieje ze sie nie gniewasz zrobiło robote ludzie przestali pic i zaczeli słuchac a to cos znaczy, i pierdol tego lamusa bo życie jest takie piękne .... i maja chujowe wokale  ;)
« Ostatnia zmiana: 03 Lip, 2009, 05:29:36 wysłana przez Drevniak »
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "