Wróbel, nie zrozumiałeś intencji Harva - jesteś po prostu typem na tyle zajebiście towarzyskim a zarazem oblatanym merytorycznie, że ekipa trollowa na tym forum (EDIT: ok, przeczytajcie tekst i zamiast usenet wstawcie sevenstring.pl:
http://licorea.pl/bart/blog/2006/04/18/dlaczego-usenet-jest-kompletnie-nieprzydatny/) z miejsca Cię zaakceptowała. Natomiast od jakiegoś czasu widzę że każda nowa osoba w "przedstaw się" jest poddawana przeglądowi jak kot na lotnisku Heathrow. Nie podoba mi się to za cholerę. Nie widzę powodu, dla którego kilku userów ma weryfikować po pierwszym poście "fajność" nowego usera.
Wuju - z całą sympatią ale prosiłem żeby nie popadać w skrajności. Albo rozmawiamy o czymś albo obrzucamy się gównem. Chcesz obrzucać się gównem - rób to na swoim forum. Zapewniam Was że nie zarejestruję się tam tylko po to żeby spektakularnie po paru dniach zażądać skasowania profilu (vide Sinner i JD na ss6, swoją drogą, kont nie mają ale śledzą z zapartym tchem z tego co widzę
. Hell, zapewne w ogóle się nie zarejestruję (oczywiście pod pseudonimem, inaczej ban z miejsca, dam o to wypłatę miesięczną
).
Co do konkurencji - wszystkim redaktorom życzę po prostu dużo zapału i wytrwałości. Szczerze i z serca jako osoba która miała okazję popracować trochę z Waszym nowym rednaczem. Przyda się Wam i jedno i drugie.
A teraz wracając do tematu OT - skoro już wyjaśniliśmy skąd wzięła się agresja na linii administracja-użytkownicy to może pora ostudzić trochę nastroje? Zwłaszcza że burzą się widzę głównie osoby znane z oftopowania i "koteria księciunia" (ożeszkurwa jak to zajebiście brzmi
).
EDIT: Widzę że Harv już odpisał ale poczułem wenę i nie zamierzam korygować posta
Poza tym jak wszyscy słodzą to ja też chcę.