Autor Wątek: Dział OTE  (Przeczytany 45105 razy)

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
Odp: Dział OTE
« 30 Cze, 2009, 10:51:35 »
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina
patrz jakie to przewidywalne było co napisałeś
Cytat z Twojego linku:

Podczas przeciągającej się dyskusji w Internecie prawdopodobieństwo przyrównania czegoś lub kogoś do nazizmu bądź Hitlera dąży do 1 (ang. As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.)
Mój post był 9 ... więc skoro to jest dla Ciebie przeciągająca się dyskusja to ciekawe co powiesz o tematach na forum, które mają po 10 stron.
Ale najważniejsze: nie porównałem niczego do NAZIZMU ani DO HITLERA....
Porównałem nowy klimat forum do PRLowskiej CENZURY oraz do faszyzmu... czyli to bardzo mądre, wskazane przez Ciebie prawo nie ma żadnego zastosowania...
Skoro rzucasz linkami do wikipedii to proszę bardzo:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Faszyzm
Może jak przeczytasz to poznasz różnice...
Może mały cytacik:
Faszyzm (wł. fascismo, od łac. fasces – wiązki, rózgi liktorskie oraz wł. fascio – wiązka, związek) – doktryna polityczna powstała w okresie międzywojennym we Włoszech, sprzeciwiająca się demokracji parlamentarnej (tu userów forum), głosząca kult państwa (tu adminów)

"3. Administratorzy i Moderatorzy maja prawo ingerencji w wiadomości użytkownika w celu upomnienia, wycięcia niedozwolonych treści, jak i do wykasowania całego posta/tematu, bez obowiązku tłumaczenia się, lub informowania użytkownika. Skrajne niestosowanie się do tego punktu rozwiązanie znajdzie w punkcie 1. regulaminu ss.pl"
Jest napisane że Skrajne niestosowanie się do tego punktu, czyli do punktu 3 - powoduje uruchomienie punktu 1. regulaminu czyli: skutkuje natychmiastowym banem BEZ OSTRZEŻENIA!...
Wychodzi na to że to administratorowi grozi za niekasowanie postów BAN...
Bo jak ma się zwykły user zastosować ??? Tam jest napisane że administrator/moderator ma prawo do usunięcia itp posta... a nie że user ma nie pisać głupich rzeczy... czyli ten punkt dotyczy praw adminów i modów... a nie tego co się zabrania... czyli jak nie reagują na "złe" posty to muszą sami siebie banować...
Jeśli się mylę to mnie popraw
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2009, 10:56:04 wysłana przez fireboy »