Autor Wątek: Dział OTE  (Przeczytany 45116 razy)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Odp: Dział OTE
« 30 Cze, 2009, 07:57:54 »
Zabił właśnie coś co tworzył pewien klimat.Yony, przemyśl to lepiej jeszcze raz.

Nie Yony. To była jednogłośna decyzja wszystkich związanych z administracją i moderką ss.pl

Działy tematyczne przecież trzymały poziom. Przynajmniej ja się niczego rażącego nie dopatrzyłem.

Zdecydowanie nie trzymało a OT były masowo prowadzone wszędzie. 90% syfu leciało do kosza prawdopodobnie zanim go zdążyłeś nawet przeczytać (dzięki Lenowi i Domasowi), ale ileż można?

powiem tak: Szkoda,mam nadzieje że zwykły fftop też będzie trzymał poziom elita :*

a ja mam zajebistą nadzieję że nie będzie...

A ja się zgadzam z adminami. Zawsze to lepszy sposób na utrzymanie poziomu forum, niż np., napisanie jakiegoś testu, czy artykułu. Tak trzymać, świetna robota :)

Zawsze to dobrze dojebać kolejnym burackim tekstem po adminach mając taka okazje i srac we wlasne gniazdo czarnym PR. Az mi sie lac ze smiechu chce bo to ja zglosilem propozycje wywalenia OTE (ktore nic z elite wspolnego nie mialo), a zrobiłem to po niczym innym jak po odgrzebaniu TWOJEGO właśnie tematu "czarna lista sinnera". szkoda że nie znalazł się wcześniej w temacie "Topic dnia" bo pasował jak ulał. I zaraz mnie opieprzysz na gg ze nie trzymam Twojej strony men albo ze kumple tak sobie nie pisza... No wlasnie. Kumple tak sie nie zachowuja jak to robisz....

Nie wiem też co ma pisanie artów i testów współnego z "poziomem FORUM"??
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan