Autor Wątek: Filmiki [Te głupje i mondre]  (Przeczytany 866062 razy)

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Pełna grubość. Podejrzewam, że gość w trakcie wypowiedzi myśli 10x tyle - skoro przeciętny człowiek 3 do 5 razy ;)

Chłop pracujący przy produkcie zachwala swój produkt, niespotykane.
Spoiler

To ja teraz pokażę swoją analogię bo poczułem się wywołany do tablicy. AI to temat mi bardzo bliski, zwłaszcza - po moich przeżyciach których tutaj nie przytoczę, ale zrozumiałem co to jest, jakie to ma korzyści i jakie to jest niebezpieczne jak ktoś nie zrozumie tematu do końća.

Spoiler

To teraz biorąc pod uwagę powyższą analizę gdzie widać wyraźnie że AI nie myśli...TO JA KURWAWDUPEKSIĘDZAPR OBOSZCZAJEGOMAĆ Zapierdalam jak wół, po kilkanaście godzin nad projektami, poprawiając błędy po pożalSieBoziu ZNAFFCAH Phd srtaty taty którzy nie potrafią porządnie prompta napisać i pieprzą głupoty że "model jest źle wytrenowany" a później taki lelumpolelum za przeproszeniem przyjdzie na forum bo coś tam gdzieś tam pracował i nie wiadomo tak naprawde co robił, zacznie pierdolić głupoty ze AI myśli, (gdzie jeszcze 3 lata temu mówiło się głośno o efekcie elizy) itd itp i wszyscy mu poklaskują a na konto dostaje grube miliony. Ja powaznie się zastanawiam czy w tym przypadku też nie odpierdolić flow i gadać takie farmazony póki bańka nie pękła - a pęknie...i to tak ze kilka razy orbite okrąży zanim się kapniemy z której strony rynek dostał po pysku...jprdl...sor ry - ale nie wytrzymałem do końca jak słucham tego "mądrego pana"...

"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim