Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1752549 razy)

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Kto Wam te ubezpieczenia ogarnia? Mi przychodzi sms odpowiednio wcześniej. Miałem tak w każdej firmie ubezpieczeniowej. Przed smsami dbały o to osoby, u których ubezpieczam. Dodam tylko, że wcześniej miałem Opla Astrę a teraz Skodę Octavie - więc nie jakieś fury za kupę kasy. W obu przypadkach działało to tak samo.

Oczywiście, że tak jest. Pod warunkiem, że przedłużasz OC na swoją furę. Jeśli kupujesz używkę z np. ubezpieczniem tzw. komisowym, to wówczas ono jest na miesiąc. I co miesiąc typ płaci np 70 ziko a nie pełen pakiet na rok, bo i tak ono idzie na sprzedaż. Ja po prostu nie sprawdziłem, że koniec miesiąca to nie 31.05, a 29.05. No i masz babo placek.

Łączę się w bólu...

Spoiler

Fun fact, poniżej

Spoiler

7800 JA PIERDOLE

Swoją drogą bardzo dziwne, że przy takiej cyfryzacji podczas zakupu OC nie dostaję od razu powiadomienia w stylu TE BO KUPUJESZ OC NA FURĘ Z TYM NUMEREM VIN OD 1.06 A OC KOŃCZY SIĘ 29.05 CZY JESTEŚ PEWIEN ŻE CHCESZ TO ZROBIĆ?
« Ostatnia zmiana: 04 Sie, 2023, 09:36:26 wysłana przez Mother Puncher »
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.