Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 502807 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
To ustaw DLSS na "wydajność" i eksperymentuj. Ja wolę mniejszą ilość fps ale bardzo dobrą jakość obrazu - mam na myśli okazjonalne spadki do 40-parę. Jak to się dało grać w Crysisa przy 20fps? ;) Możliwe, że coś będziesz musiał wymienić. Sprawdź też system za pomocą SlimDrivers, bo kartę masz na pewno lepszą od mojej.

Inną sprawą jest to, że sama karta graficzna w Twoim kompie jest pewnie więcej warta niż ta nowa konsola z padem ;)
Nowa tak 2 do 3 razy. Ale ceny spadają, szczególnie właśnie serii 2xxx. Jak zawsze - coś za coś. Ale nie musiałem jej zmieniać właśnie dzięki DLSS.

Wrzucony przez Ciebie screen robi mi krzywdę w oczy, ale na xsx widziałem kilka ładniejszych obrazków i to niekoniecznie w najnowszych produkcjach.
Widziałem np. Ghost of Tsushima. Za pomocą rozmyć i podobnych tricków da się zrobić lepiej wyglądającą grę, ale realnie tekstury są i tak jak z komórki, nie ma (naj)nowszych elementów oświetlenia, cząstek czy odbić. Ale faktycznie da się lepiej. Coraz bardziej wygląda na to, że CD Red powinien wypuścić na PC, a potem na konsole jak już będzie dobrze banglało.

Posty połączone: [time]06 Sty, 2021, 21:27:06[/time]
ED:
Zobaczę co CD Red zapoda w styczniowym patchu i jeśli nic sami nie dadzą, wciepe kilka modów. Na pewno ten:

Paczki z głów!