To ustaw DLSS na "wydajność" i eksperymentuj. Ja wolę mniejszą ilość fps ale bardzo dobrą jakość obrazu - mam na myśli okazjonalne spadki do 40-parę. Jak to się dało grać w Crysisa przy 20fps?

Możliwe, że coś będziesz musiał wymienić. Sprawdź też system za pomocą SlimDrivers, bo kartę masz na pewno lepszą od mojej.
Inną sprawą jest to, że sama karta graficzna w Twoim kompie jest pewnie więcej warta niż ta nowa konsola z padem
Nowa tak 2 do 3 razy. Ale ceny spadają, szczególnie właśnie serii 2xxx. Jak zawsze - coś za coś. Ale nie musiałem jej zmieniać właśnie dzięki DLSS.
Wrzucony przez Ciebie screen robi mi krzywdę w oczy, ale na xsx widziałem kilka ładniejszych obrazków i to niekoniecznie w najnowszych produkcjach.
Widziałem np. Ghost of Tsushima. Za pomocą rozmyć i podobnych tricków da się zrobić lepiej wyglądającą grę, ale realnie tekstury są i tak jak z komórki, nie ma (naj)nowszych elementów oświetlenia, cząstek czy odbić. Ale faktycznie da się lepiej. Coraz bardziej wygląda na to, że CD Red powinien wypuścić na PC, a potem na konsole jak już będzie dobrze banglało.
Posty połączone: [time]06 Sty, 2021, 21:27:06[/time]
ED:Zobaczę co CD Red zapoda w styczniowym patchu i jeśli nic sami nie dadzą, wciepe kilka modów. Na pewno ten: