Autor Wątek: Filmiki [Te głupje i mondre]  (Przeczytany 752805 razy)

Offline excubitor

• Użytkownik
Każda strona polityczna ma swoich dzbanów, mam tylko wrażenie, że usuwa się głównie tych z prawej lub nawet z centrum.
Facebook zapowiadał niedawno jakieś czystki.
tylko że.. u nas skrajnym lewakiem, którego trzeba jebać i skopać na marszu upamiętaniającym paru "żołnierzy" (którzy nie zauważyli, że wojna się skończyła i postanowili wymordować kilka wiosek, bo ich mieszkańcy byli innej narodowości - wiem, przerysowuję skrajny przypadek, świadomie i celowo) nazywa się osobę, która popiera legalizację związków jednopłciowych, rozdział państwa od religii i uważa, że trzeba jednak zadbać o środowisko. No, może do tego jeszcze jakieś ograniczenie wyzyskiwania ludzi zatrudnionych w gównianych warunkach na umowach cywilnoprawnych, a dziadzio z maczetą rapujący o zabijaniu socjalistów jest ok. Do czego zmierzam - granica tolerancji z prawej strony jest przesunięta znacznie dalej, niż z lewej. Jeśli ktoś chce to wyrównać (nie przez rozszerzenie w lewo, bo jakoś tekst, że na drzewie zamiast liści, będą wisieć korwiniści jest dla mnie równie niesmaczny).

Rozumiem, że media społecznościowe patrzą na temat z tej bardziej amerykańskiej strony, ale tam republikanie bardzo chętnie wyzywają od komunizmu takie lewackie wymysły jak Obamacare (po czym idą na gofundme, bo przyszedł rachunek ze szpitala).
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."