Autor Wątek: jakie głośniki? V30, G12H30, Greenback czy Electro-Voice EVM-12L?  (Przeczytany 20640 razy)

Offline Page_Hamilton

• Pr0
:D mam wszystkie plyty rammstein, na okraglo slucham ich na moim car audio i dopiero na dobrym sprzecie ta muza pokazuje swoja moc

Ech...nie ... Mi chodzi bardziej o sprzet hifi hehe :) W aucie nic nie brzmi, jak powinno. Chyba ze masz na prawde pro sprzet ale na ten temat ja sie juz nie moge wypowiadac. "Ogrywalem" u znajomego na dosc dobrym sprzecie hifi pare plyt w tym Norme Jean, Helmeta, Deftones a potem jakas elektronike i dobrze nagrany jazz. No to powiem tak...jak wchodza bebny i przesterowane gitarki to mix tak zajebiscie "siada", ze wiele "niuansow" sie zatraca. Kompresja psuje wszystko. Do tego czasem gitary maja tak wkurwiajace pasma ze sie nie chce tego sluchac. Oczywiscie dla osoby, ktora ciagle tylko takiej muzyki slucha to nie jest nic strasznego, ale gdybym sluchal Eaglesow i jazzu to pewnie by mnie to wkuriwalo :D Na szczescie Eaglesow nie znosze, a jazz to tylko Amon Tobin i 100nka haha :D Dlatego tez szczesliwie slucham muzyki z 320kb/s i m4a na moim Denonie i nie przejmuje sie takimi rzeczami, bo bym chyba okurwial jak bym musial za kazdym razem szukac klawiszy albo leadu w moim sprzecie za -nascie patoli. Z drugiej strony duzo bardziej wole naturalne mixy.
Ale kurwa temat sie zmienil :|
Glosniki !
Kup cokolwiek, i tak to sprzedasz zaraz :D
wearehelp.bandcamp. com